Ο κωμικός Bill Bailey ζωντανά στην Πατάγια στις 7 Απριλίου

Pattaya, Ταϊλάνδη – Ένας από τους πιο αγαπημένους κωμικούς στον κόσμο, ο Bill Bailey, φέρνει το σόου του «Bill Bailey Live in Asia Tour 2018» στην Ταϊλάνδη και επέλεξε το Royal Cliff Hotels Group για το σόου του που θα διαρκέσει μόνο μία νύχτα στην πόλη Pattaya. Παρουσιάζεται από το Magners International Comedy Festival και τη Magic Rock Pte Ltd, το stand-up comedy show θα πραγματοποιηθεί στις 7 Απριλίου 2018, το οποίο θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ. στο Royal Summit Chamber του Royal Cliff Beach Hotel.

Ο Bill Bailey Live in Asia Tour 2018 είναι μια επιτομή των ιστοριών των ταξιδιωτών και των γενικών φασαριών είκοσι ετών ως περιοδεύων κωμικός. Με ολοκαίνουργιο υλικό σε συνδυασμό με τη χαρακτηριστική μουσική δεξιοτεχνία του Bill Bailey, τις σουρεαλιστικές εφαπτόμενες και την εμπορική ευφυΐα, ο Bill Bailey καταπιάνεται με την πολιτική, τη φιλοσοφία και την αναζήτηση της ευτυχίας.

Ο Bill Bailey έχει επιτυχία στη ζωντανή σκηνή για δεκαετίες και είχε προηγουμένως περιοδεύσει στο Limboland και το Larks in Transit στο Χονγκ Κονγκ, τη Σιγκαπούρη, τη Νέα Ζηλανδία της Αυστραλίας, το Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο, απολαμβάνοντας γεμάτα σπίτια και εξαιρετικούς κριτικούς. Φέτος, το Larks in Transit Asia Tour 2018, ένα διαρκώς εξελισσόμενο σόου, θα περιλαμβάνει ολοκαίνουργιο υλικό που συγκεντρώθηκε από τις περιοδείες και τις συναντήσεις του την περασμένη χρονιά που υπόσχεται να δώσει στο κοινό μια ξεκαρδιστική βραδιά αξέχαστη!

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο του Royal Cliff.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
ΠΗΓΉOpenpr
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/