Οι Ρώσοι που πιάστηκαν να κάνουν σεξ στην παραλία στο φως της ημέρας εντοπίστηκαν, μπήκαν στη μαύρη λίστα

Το άτομο που τράβηξε το βίντεο κλήθηκε επίσης στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια για παράβαση του νόμου περί εγκλημάτων υπολογιστών.

Jomtien-

 

  Δύο Ρώσοι, οι οποίοι πιάστηκαν σε βίντεο να κάνουν σεξ σε μια παραλία της Νότιας Πατάγια πριν από δύο εβδομάδες, έφυγαν από το Βασίλειο και θα μπουν στη μαύρη λίστα, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Πατάγια.

Ωστόσο, η αστυνομία θα καλέσει επίσης το άτομο που τράβηξε το βίντεο και το δημοσίευσε στο Facebook για παραβίαση του νόμου για το έγκλημα υπολογιστών, δήλωσε την Τρίτη ο Pol Colonel Apichai Krobphet, διοικητής του αστυνομικού τμήματος της Pattaya. Ο λόγος για αυτό είναι επειδή η δημοσίευση άσεμνου υλικού στο Διαδίκτυο είναι αντίθετη με το νόμο περί εγκλημάτων υπολογιστών. Αντίθετα, αυτός που τράβηξε το βίντεο θα έπρεπε να το είχε μετατρέψει σε Ταϊλανδική Αστυνομία και όχι να το αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το βίντεο έδειχνε τους δύο τουρίστες να κάνουν σεξ σε έναν σωλήνα αποκομιδής απορριμμάτων περίπου στις 8:00 π.μ. σε όλο το φως της ημέρας με πολλούς άλλους τουρίστες να περνούν στην παραλία, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων με παιδιά.

Ο Apichai είπε ότι η αστυνομία είχε ελέγξει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στην παραλία πίσω από το Cetus Parc Hotel στην Pattaya Soi 12 και με αυτόν τον τρόπο είχε αναγνωρίσει και έλαβε μια σαφή εικόνα των τουριστών.

Ο Apichai είπε ότι το προσωπικό του ξενοδοχείου είχε επιβεβαιώσει ότι και τα δύο άτομα είχαν κάνει check out. Η γυναίκα έφυγε από τη χώρα από το διεθνές αεροδρόμιο U-tapao στις 2:11 της 8.18ης Μαρτίου, ενώ ο άνδρας έφυγε από το αεροδρόμιο Suvarnabhumi στις 13 π.μ. στις XNUMX Μαρτίου.

Ο Απιχάι είπε ότι οι δύο έχουν μπει στη μαύρη λίστα και θα συλληφθούν και θα κατηγορηθούν εάν επέστρεφαν στο Βασίλειο. Καταγγελία έχει σταλεί και στη Ρωσική Πρεσβεία.

Ο Απιχάι είπε ότι η αστυνομία γνωρίζει το άτομο που δημοσίευσε το βίντεο, αλλά ήθελε να αναφερθεί σύντομα στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια, διαφορετικά θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Η αστυνομία επανέλαβε ότι όποιος έχει ένα βίντεο ή βίντεο με ανάρμοστη συμπεριφορά δεν το δημοσιεύει στο Διαδίκτυο, αλλά το μετατρέπει στην αστυνομία.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/