Γυναίκα από την Ταϊλάνδη σώζει τη ζωή ενός πνιγμένου στην παραλία (Βίντεο)

Πατάγια-

Ένας αλλοδαπός τουρίστας, ο οποίος δεν αναγνωρίστηκε, σώθηκε από ένα ακόμη θύμα μιας πρόσφατης σειράς πνιγμών στην παραλία Pattaya από μια ντόπια Ταϊλανδέζα που «έκανε παρέα» στην παραλία στην περιοχή Soi 13/4 στις 4:00 π.μ. τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Πήγε για ένα μεθυσμένο κολύμπι αργά το βράδυ και αντιμετώπισε προβλήματα. Κατάφερε να τον βοηθήσει να φτάσει στην ακτή και του έκανε ΚΑΡΠΑ καθώς άλλοι θεατές κάλεσαν για βοήθεια.

Η αστυνομία και οι υπάλληλοι έκτακτης ανάγκης έφτασαν γρήγορα για να βοηθήσουν και εντυπωσιάστηκαν που κατάφερε να τον σώσει με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

Δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Οι γιατροί τον μετέφεραν στο Pattaya Memorial Hospital καθώς ήταν ακόμα ζαλισμένος και έξω από αυτό για πλήρη αξιολόγηση.

Τα νέα της Pattaya ελπίζουν να μην κάνετε μεθυσμένες βουτιές αργά τη νύχτα, ειδικά στον κόλπο Pattaya.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉPattaya News Thai
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/