Παρέλαση της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου αύριο στις 4:00 μ.μ. Ξεκινώντας από το Καμπαρέ Αλκαζάρ στον 2ο δρόμο

Πατάγια-

Χαρούμενη ημέρα του Αγίου Πατρικίου! Αύριο, από τις 3:30 μ.μ. για αρκετές ώρες η Beach Road θα είναι κλειστή για όλη την κυκλοφορία καθώς κλείνει και προετοιμάζεται για την ετήσια παρέλαση των πόλεων γεμάτη ιρλανδικές επευφημίες, μπάντες παρέλασης, άρματα και κουστουμαρισμένους χαρακτήρες.

Ο Άγιος Πάτρικ είναι ο προστάτης άγιος της Ιρλανδίας και η γιορτή του γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο. Οι εορτασμοί θα πραγματοποιηθούν σε πόλεις από τη Νέα Υόρκη έως τη Νέα Ζηλανδία, το Πεκίνο έως το Ντουμπάι και από τη Μόσχα έως το Σίδνεϊ. Σε πόλεις και χωριά σε όλη την Ιρλανδία, οι άνθρωποι θα γιορτάζουν, και φυσικά, εδώ στην Πατάγια, η παρέλαση του Αγίου Πατρικίου συνεχίζει να γίνεται μεγαλύτερη κάθε χρόνο.

Η ετήσια παρέλαση, η οποία διοργανώνεται από κοινού από το Δημαρχείο, την Ιρλανδική Εταιρεία της Πατάγια και το Ίδρυμα Father Ray, χαίρεται που για άλλη μια φορά η Αυτού Εξοχότητα κ. Brendan Rogers, Πρέσβης στην Πρεσβεία της Ιρλανδίας στην Μπανγκόκ θα βρίσκεται στην πόλη για να ηγηθεί της παρέλασης.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου θα ξεκινήσουν στο Θέατρο Αλκαζάρ στις 15:00 με την έπαρση των σημαιών και την ανάκρουση των εθνικών ύμνων της Ταϊλάνδης και της Ιρλανδίας.

Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 15:45 και θα συνεχίσει από το θέατρο Alcazar προς το soi 4, στη συνέχεια κατά μήκος της Beach Road, στρίβοντας αριστερά στην South Pattaya Road και τελειώνει στο χώρο του Pattaya School No. 8.

Θα παρευρεθούν πολλά συγκροτήματα, συμπεριλαμβανομένων των μουσικών από το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης. Χιλιάδες καστ, μικροί και μεγάλοι, Ταϊλανδοί και ξένοι θα βαδίσουν κατά μήκος του Beach Road και θα ενωθούν μαζί τους με πολλά στολισμένα άρματα.

Δεν χρειάζεται να είστε Ιρλανδοί για να γιορτάσετε την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου. Στις 17 Μαρτίου όλοι είναι Ιρλανδοί, απλά θυμηθείτε να φορέσετε κάτι πράσινο.

 

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/