Η τουριστική αστυνομία της Πατάγια συνεχίζει να ψάχνει για ζευγάρι που πιάστηκε από κάμερα να κάνει σεξ στην παραλία Dongtan δημόσια

Jomtien-

Η τουριστική αστυνομία της Πατάγια αναζητά ένα ζευγάρι που πιστεύεται ότι είναι αλλοδαπό που βιντεοσκοπήθηκε να κάνει σεξ περίπου στις 8:00 το πρωί λίγες μέρες πριν σε έναν σωλήνα αποχέτευσης στο φως της ημέρας και θέα πολλών πρωινών τουριστών στην παραλία Dongtan, που βρίσκεται στο Jomtien.

Πλάνα από το περιστατικό κοινοποιήθηκαν ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γεγονός που προκάλεσε οργή και οργή από πολλούς ντόπιους κατοίκους της Ταϊλάνδης. Οι αρχές της τουριστικής αστυνομίας δήλωσαν ότι σκόπευαν να πιάσουν και να διώξουν τα άτομα στο βίντεο καθώς δεν αντικατοπτρίζουν, παραθέτουν, τις παγκοσμίου φήμης φιλικές προς την οικογένεια αξίες της Πατάγια. Τέλος απόσπασμα.

Αξιωματούχοι από το Κέντρο Ναυτικής Διάσωσης της Pattaya, το οποίο βρίσκεται μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από το σημείο που πιάστηκε το ζευγάρι, κινηματογράφησαν το βίντεο και τους φώναξαν να σταματήσουν. Το έκαναν και μετά προχώρησαν σε φυγή. Οι αξιωματούχοι δηλώνουν ότι το ζευγάρι εθεάθη να τρεκλίζει στην παραλία για περίπου τριάντα λεπτά σε κατάσταση μέθης και να βγάζει από ένα μπουκάλι ουίσκι.

Εμείς εδώ στο The Pattaya news θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για αυτήν την ιστορία.

Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/