Ο ελαττωματικός μετασχηματιστής προκάλεσε την πυρκαγιά στο Pattaya Beer Bar, τα μπαρ ήδη ανακατασκευάζονται σε συνεργασία με την Pattaya City

Πατάγια-

  Οι ηλεκτρικές αρχές στην Πατάγια δήλωσαν ότι η φωτιά που κατέστρεψε δύο μπαρ και 17 μοτοσικλέτες προκλήθηκε από έκρηξη ενός πρόσφατα εγκατεστημένου ηλεκτρικού μετασχηματιστή που είχε εγκατασταθεί νωρίτερα το πρωί.

Ο μετασχηματιστής ήταν στη θέση του μόλις μια μέρα, είπε ο αρχηγός της Πυροσβεστικής της Pattaya και δήλωσε επίσης ότι ένα συμβούλιο θα ερευνήσει τον πραγματικό μετασχηματιστή και θα επιθεωρήσει άλλους μετασχηματιστές στην πόλη για να διασφαλίσει ότι δεν θα συμβεί ξανά. Αυτή είναι η δεύτερη πυρκαγιά στο Walking Street τον περασμένο χρόνο, με έναν άλλο μετασχηματιστή να εκρήγνυται σε ένα δημοφιλές ροκ μπαρ στην Walking Street και να καταστρέφει το κτίριο τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Την επομένη της πυρκαγιάς, Κυριακή 11 Μαρτίου, ο επαρχιακός επικεφαλής ηλεκτρισμού Chartchai Phumrin ερευνούσε τις ζημιές με τους τοπικούς ηλεκτρολόγους και την αστυνομία. Υπολογίζεται ότι η ζημιά από τη φωτιά ήταν περίπου 10 εκατομμύρια μπατ. Σε μια ωραία αλλαγή από το συνηθισμένο δάχτυλο, η πόλη ανέλαβε την ευθύνη για την πυρκαγιά και συνεργάστηκε με τον ιδιοκτήτη του συγκροτήματος μπυραριών για να συγκεντρώσει κεφάλαια για την ανοικοδόμηση των επιχειρήσεων. Αυτή η γρήγορη ενέργεια έκανε και τα δύο μπαρ μπύρας να έχουν ήδη ανακατασκευαστεί από σήμερα, 13 Μαρτίου και να είναι σχεδόν ανοιχτά για δουλειά ξανά. Δεν είναι σαφές εάν αυτό θα επεκταθεί και στους ιδιοκτήτες των μοτοσικλετών που καταστράφηκαν. Οι υπάλληλοι των συγκροτημάτων μπυραρίας επαίνεσαν τις αρχές για τη γρήγορη δράση.

Εκτός από τα καταστήματα και τα ποδήλατα, άλλες πινακίδες και τέντες υπέστησαν ελαφρές ζημιές. Ένας τουρίστας στάλθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα και ένας Ταϊλανδός υπέστη εισπνοή καπνού. Και οι δύο αναρρώνουν. Περίπου 50 μέλη του προσωπικού της ηλεκτρολογικής αρχής της Πατάγια συνεργάστηκαν με φορείς καλωδιακής τηλεόρασης και διαδικτύου σε επισκευές καλωδιώσεων. Ένας νέος μετασχηματιστής αναμενόταν να είναι σε θέση να αποκαταστήσει το ρεύμα στην περιοχή μέχρι χθες το απόγευμα.

Μοτοσικλέτες καταστράφηκαν
Ο μετασχηματιστής που εξερράγη.

Εμείς εδώ στο The Pattaya News ελπίζουμε να μην συμβεί ξανά αυτό.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/