Η Ταϊλάνδη γιορτάζει την Εθνική Ημέρα του Ελέφαντα σήμερα, 13 Μαρτίου 2018

Πατάγια — Οι ελέφαντες έκαναν γλέντι με φρούτα και αναπαριστούν ιστορικές μάχες σε εθνικό επίπεδο, καθώς η χώρα γιορτάζει το εθνικό ζώο την Ημέρα του Ταϊλανδέζικου Ελέφαντα.

Οι εκδηλώσεις της Τρίτης πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα. Στην επαρχία Τσονμπούρι, ογδόντα επτά ελέφαντες μεταφέρθηκαν στον Τροπικό Βοτανικό Κήπο Nong Nooch όπου «αξιοποίησαν» εννέα μοναχούς από το Wat Samakkhi Banphot.

«Κάθε χρόνο διοργανώνουμε μια μεγάλη εκδήλωση για να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να συντηρήσουν τους ταϊλανδούς ελέφαντες και να κάνουμε τους Ταϊλανδούς και τους ξένους να αγαπήσουν και να δεθούν με τους ελέφαντες πριν εξαφανιστούν», δήλωσε την Τρίτη ο Kampol Tansajja, διευθυντής του πάρκου.

Τα παχύδερμα θα κάνουν παρέλαση γύρω από το πάρκο πριν γλεντήσουν με αυτό που οι υπεύθυνοι του πάρκου είπαν ότι είναι ο μεγαλύτερος μπουφές φρούτων στον κόσμο για ελέφαντες.

Ένα μοσχάρι με το όνομα Pang Fa Jaem, 1 ετών, το οποίο είχε τραυματιστεί σε μια κυνηγετική παγίδα στην επαρχία Chanthaburi και είχε συλληφθεί από το πάρκο, προσήχθη επίσης για να συμμετάσχει.

Surin

Κυβερνητικοί αξιωματούχοι, μαχούτ και μυστικιστές, με επικεφαλής τον επαρχιακό αξιωματούχο Kitimet Rungthanikiat, προσευχήθηκαν στο Ναό Pa Kam, όπου ένα σχοινί από δέρμα βουβαλιού λατρεύεται από τους ντόπιους μαχάουτ για τις υποτιθέμενες μυστικιστικές του δυνάμεις πάνω στους ελέφαντες.

Εννέα ελέφαντες συμμετείχαν σε μια τελετή όπου απέδωσαν τιμή σε 19 μοναχούς. Ξεκινώντας στις 10 το πρωί, 50 ελέφαντες και εκατοντάδες ερμηνευτές ξεκίνησαν μια παράσταση προς τιμήν της γιορτής αναπαράγοντας ιστορικές μάχες.

Εκατό ελέφαντες από μια τοπική μονάδα αποκατάστασης επρόκειτο να ταΐσουν ένα τραπέζι μπουφέ 200 μέτρων καλυμμένο με καρπούζια, ανανάδες, μπανάνες και jicama.

Η Ημέρα των ελεφάντων της Ταϊλάνδης είναι μια εορτή που έχει οριστεί από το κράτος και πέφτει στις 13 Μαρτίου. Οι ελέφαντες, το εθνικό ζώο, είναι από καιρό στενά συνδεδεμένοι με την κουλτούρα και την ιστορία της Ταϊλάνδης, όπου η παράδοση έχει περάσει από βασιλιάδες που τους ιππεύουν στη μάχη.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉKhao Sod English
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/