Ο στρατός ξαναρχίζει την επιβολή των στάσεων λεωφορείων Μπατ

Οδηγοί πιάστηκαν να σταματούν σε μη καθορισμένους χώρους και καταδικάστηκαν σε κοινωφελή εργασία.

Πατάγια-

Ο Ταγματάρχης Paijit Charoenpong του τμήματος Banglamung του Εθνικού Συμβουλίου για την Ειρήνη και την Τάξη οδήγησε έναν απροειδοποίητο έλεγχο σε φορτηγά (ονομάζονται επίσης λεωφορεία Baht ή songtaews) και μετρημένα ταξί, τουριστικά λεωφορεία και μίνι βαν στην Beach Road στις 22 Φεβρουαρίου.

Η πρόθεση ήταν να συμβάλει στη μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης και να ενημερώσει τους οδηγούς των μέσων μαζικής μεταφοράς ότι ο στρατός δεν έχει ξεχάσει τους νέους κανόνες και τις στάσεις λεωφορείων που θέσπισε πέρυσι, παρόλο που έχουν περάσει μήνες χωρίς καμία επιβολή.

Ειδικότερα, τα λεωφορεία μπατ πιάστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας να κάνουν στάση σε απαγορευμένες περιοχές. Οι οδηγοί κατασχέθηκαν οι άδειές τους και τους είπαν ότι μπορούσαν να τις ανακτήσουν από τον στρατό αφού εκτελούσαν απροσδιόριστο αριθμό ωρών κοινωφελούς εργασίας στον τοπικό Ναό Φωτισαμπάν. Αυτή η κοινωνική υπηρεσία αποτελείται από την κηπουρική, τον γενικό καθαρισμό και τη σίτιση των μοναχών.

Ο στρατός δήλωσε ότι στους υποτροπιάζοντες παραβάτες θα κατασχεθούν τα οχήματά τους για μια εβδομάδα ή περισσότερο με τους κατά συρροή παραβάτες να βλέπουν την ανάκληση των αδειών τους.

Οι έλεγχοι αυτοί αναμένεται να συνεχιστούν στο εγγύς μέλλον στην περιοχή της Πατάγια.

Εγγραφή
ΠΗΓΉΚαλωδιακή τηλεόραση Sophon
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/