Παρακολουθήστε τους Πωλητές σε καυγά με Αμερικανούς στρατιώτες που συνελήφθησαν και συνελήφθησαν

Αμερικανοί στρατιώτες αποκαλύφθηκαν ότι φταίνε στο περιστατικό πετώντας ρολόγια στο έδαφος, με πρόστιμο 1000 μπατ.

Μια ομάδα πωλητών ρολογιών στην πόλη-θέρετρο της Πατάγια συνελήφθη την Τετάρτη επειδή φέρεται να ξεκίνησε έναν αγώνα γροθιάς με Αμερικανούς στρατιώτες στην πόλη για κοινή στρατιωτική άσκηση.

Οι έξι πωλητές κατηγορήθηκαν για πώληση παραποιημένων προϊόντων. Δύο από αυτούς κατηγορήθηκαν για επίθεση για τον καυγά του Σαββάτου – πλάνα του οποίου αργότερα εμφανίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προκάλεσαν οργή και επιβλήθηκαν πρόστιμο 5,000 μπατ.

Η αστυνομία είπε ότι ο επικεφαλής πωλητής, Uthit Suthok, είπε στους ερευνητές ότι η ομάδα έστελνε ρολόγια σε έξι Αμερικανούς το Σάββατο. Οι στρατιώτες πέρασαν αρκετή ώρα εξετάζοντας τα ρολόγια προτού τα πετάξουν στο έδαφος, δήλωσε η αστυνομία σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη, αφού εξέτασε πλάνα CCTV και μίλησε με πολλούς μάρτυρες.

Ξέσπασε έντονος καυγάς και οι πωλητές άρχισαν να τσακώνονται με τους στρατιώτες, είπε η αστυνομία.

Οι Αμερικανοί στρατιώτες επιβλήθηκαν επίσης πρόστιμο 1,000 μπατ ο καθένας για συμμετοχή στη μάχη, είπε. Οι διοικητές και οι ανώτεροι των στρατιωτών δεν θα σχολιάσουν την πειθαρχική δίωξη για αυτό το άρθρο, αλλά αναμένεται ότι οι στρατιώτες θα τιμωρηθούν και ιδιωτικά επειδή υποκίνησαν το επεισόδιο πετώντας τα ρολόγια στο έδαφος και υποκινώντας την οργή των πωλητών.

Εμείς εδώ στο The Pattaya news προτείνουμε ότι αν δεν θέλετε να αγοράσετε ένα προϊόν από έναν πωλητή, πείτε του ένα ευγενικό όχι ευχαριστώ και προχωρήστε.

ΠΗΓΉΑγγλικά Khao Sod
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/