Άνδρας σε διαμάχη μπαρ εξαφανίζεται από το αστυνομικό τμήμα, ο άλλος έξαλλος

Πατάγια-

Το Σαββατοκύριακο δύο άντρες και η φίλη της μίας, τα ονόματα της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστά, τσακώθηκαν με γροθιές σε ένα μπυραρία κοντά στο Made στην Ταϊλάνδη. Κατά τη διάρκεια του καβγά κλήθηκε η αστυνομία και συνέλαβε και τους δύο άνδρες για να τους μεταφέρει στο Soi 9 για να προσδιορίσουν τι προκάλεσε τον καβγά και ποιος έφταιξε. Και οι δύο άνδρες φαινόταν ότι ήταν πολύ μεθυσμένοι εκείνη τη στιγμή.

Όταν έφτασαν στο αστυνομικό τμήμα, η ψυχραιμία εξακολουθούσε να φουντώνει και και οι δύο άνδρες αρνήθηκαν να αναλάβουν την ευθύνη ή την ευθύνη και κατηγόρησαν το άλλο μέρος για την έναρξη του καβγά. Όπως ήταν αναμενόμενο, η κοπέλα του άνδρα στην παρακάτω φωτογραφία υποστήριξε την πλευρά του στην ιστορία. Το προσωπικό του μπαρ όπου έγινε ο καυγάς ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν σίγουροι ποιος ξεκίνησε τον καβγά και ότι το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, αν και λειτουργούσε, δεν κατέγραψε όλα όσα έγιναν λόγω τυφλού σημείου.

Η πραγματική ιστορία εδώ, ωστόσο, είναι όταν ο άντρας χωρίς φίλη ζήτησε να πάει στην τουαλέτα στη μέση της συζήτησης για λάθος. Η αστυνομία που χειρίστηκε την υπόθεση συμφώνησε και ο άνδρας, χωρίς συνοδεία, πήγε στην τουαλέτα. Δεν εθεάθη ποτέ ξανά και πιστεύεται ότι τράπηκε σε φυγή από το αστυνομικό τμήμα. Επιπλέον, η αστυνομία δεν είχε την κατάλληλη ταυτότητά του, επομένως δεν είχε ιδέα ποιος ήταν.

Οι ύποπτοι έφτασαν στο αστυνομικό τμήμα.

Αυτό εξόργισε περαιτέρω τον άνδρα με τη φίλη που σε αυτό το σημείο άφησε την ψυχραιμία του να πέσει στους αστυνομικούς (φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία), προκαλώντας μια σκηνή, φωνάζοντας και ουρλιάζοντας τους και τιμωρώντας τους για αντιληπτή ανικανότητα. Η κοπέλα του τελικά τον ηρέμησε και έφυγαν από το αστυνομικό τμήμα χωρίς κατηγορίες.

Η φίλη ηρεμεί την κατάσταση.

Η πλήρης έρευνα στην αποχέτευση της τουαλέτας δεν βρήκε τον άλλο ύποπτο.

ΠΗΓΉPattaya News Thai
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/