Η Pattaya City εξετάζει το τέλος εισόδου για το Koh Larn

Πατάγια-

Το Koh Larn είναι τώρα η μεγαλύτερη κλήρωση της Pattaya. Ήταν έτσι εδώ και αρκετό καιρό και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί με τα πολλαπλά φορτία των τουριστών που επισκέπτονται το νησί καθημερινά και τα ταχύπλοα που αποβιβάζουν κόσμο επίσης. Χιλιάδες τουρίστες συρρέουν σε αυτό το μικρό νησί για να απολαύσουν τις παραλίες και την τοπική φιλοξενία.

Ωστόσο, με την υπό κατάρρευση υποδομή στο νησί, πρόβλημα συσσώρευσης απορριμμάτων χωρίς τη δυνατότητα σωστής διάθεσης των απορριμμάτων (πρόβλημα που επηρεάζει και την πόλη τώρα) και έλλειψη σωστής διαχείρισης του νερού για τους κατοίκους και αναμένονται 10,000 τουρίστες την ημέρα. το νησί, η πόλη πολύ απλά δεν είναι σε θέση να συγκεντρώσει αρκετά χρήματα για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα κατά μέτωπο.

Οι ντόπιοι στο Koh Larn δήλωσαν στον Τύπο και το δημαρχείο ότι πολλοί τουρίστες, ειδικά οι Κινέζοι (η δήλωση τους, όχι η δική μας) αφήνουν όλα τα σκουπίδια τους στην παραλία και τους δρόμους και δεν τα απορρίπτουν σωστά και δεν ενδιαφέρονται για τη φυσική ομορφιά του νησιού ή της παραλίας.

Παρακάτω φαίνονται τα τρέχοντα τέλη, τα οποία ορίζονται κυρίως στα 30 μπατ, για να πάρετε το πλοίο στο νησί. Αυτή η χρέωση για το πλοίο θα είναι επιπλέον της χρέωσης για την είσοδο στο νησί.

Ως εκ τούτου, προτάθηκε σε μια πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που στελεχώθηκε από όλα τα εξέχοντα μέλη του Δημαρχείου ήταν μια πρόταση για χρέωση τουριστών για την είσοδο στο Koh Larn. Αυτό το τέλος ΔΕΝ θα περιλαμβάνει τα τρέχοντα τέλη μεταφοράς με πλοίο στο νησί, που αναφέρονται παρακάτω, στα οποία μόνο οι ακτοπλοϊκές εταιρείες παίρνουν το μερίδιο των χρημάτων και δεν πηγαίνουν χρήματα στις υποδομές του νησιού. Αυτό το προτεινόμενο τέλος δεν θα περιλαμβάνει επίσης υπηκόους της Ταϊλάνδης. Δεν είναι σαφές εάν ένας μόνιμος κάτοικος Ταϊλάνδης με μη τουριστική βίζα θα πλήρωνε επίσης ένα τέλος.

Το ακριβές ύψος του τέλους δεν δηλώθηκε αυτή τη στιγμή αλλά αντιθέτως συζητείται ως λύση στα προβλήματα στο νησί. Αυτή η λύση θα συνεχίσει να συζητείται στο Δημαρχείο τις επόμενες εβδομάδες, οπότε πιθανότατα θα πάει σε ψηφοφορία. Τούτου λεχθέντος, θα μπορούσατε να πληρώσετε μερικές εκατοντάδες μπατ για την ευχαρίστηση να επισκεφτείτε το Ko Larn στο επόμενο ταξίδι σας, παιδιά.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή αυτή είναι μόνο μια πρόταση και προς το παρόν τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/