Η Τελική Ημέρα του τουρνουά Honda LPGA Golf φτάνει, οι Thai Sisters ελπίζουν να γράψουν ιστορία

Αμερικανίδα Τζέσικα Κόρντα

  Chon Buri – Οι αδερφές Jutanugarn θα ξεκινήσουν τον τελευταίο γύρο του LPGA Ταϊλάνδη σήμερα το πρωί, ελπίζοντας ακόμα να σπάσουν τη μακρά αναμονή για έναν Ταϊλανδό νικητή στο κορυφαίο τουρνουά της χώρας.

Παρακολουθούν την ηγέτιδα Τζέσικα Κόρντα από τις ΗΠΑ, τέσσερις και έξι βολές αντίστοιχα, πηγαίνοντας στον τελευταίο γύρο στο Siam Country Club στην Πατάγια την Κυριακή το πρωί της 25ης.

  Η μεγαλύτερη αδερφή Moriya ανέκαμψε από ένα άνισο μέτωπο εννέα για να φύγει με τέσσερα πουλάκια και έναν αετό την 14η για να ολοκληρώσει τον τρίτο γύρο με επτά κάτω των 65 ετών σε 16 κάτω από το 200, τέσσερις πίσω από την ηγέτη Τζέσικα Κόρντα των ΗΠΑ, η οποία είναι σταθερά υπεύθυνος μετά από ένα τέσσερα κάτω των 68 χθες.

 

«Στην αρχή χτύπησα τη μπάλα στις θέσεις που δυσκόλευαν το τρύπημα. Στη συνέχεια, στο πίσω μέρος των εννέα, οι βολές μου απλώς προσγειώθηκαν στις σωστές θέσεις για πιθανότητες πουλιών», είπε ο Νο 21 του κόσμου Moriya, ο οποίος τερμάτισε στην όγδοη θέση πέρυσι.

Χιλιάδες οπαδοί αψήφησαν τις υγρές συνθήκες και την περιστασιακή βροχή για να υποστηρίξουν τους ντόπιους παίκτες τους, κάτι που λέει η Moriya την ώθησε να κάνει το καλύτερο δυνατό.

«Άκουγα τους οπαδούς να βρυχώνται όλη την ώρα και ήξερα ότι ήταν είτε η αδερφή μου είτε ο Pornanong [Phatlum] που σκόραρε σκορ όπως ήταν μπροστά στην ομάδα μου. Όταν οι θαυμαστές διασκέδαζαν, με έκανε να νιώθω καλά», πρόσθεσε η Moriya, η οποία θα προσπαθήσει να βελτιώσει το ρεκόρ της αδερφής της Ariya που τερμάτισε δεύτερη πριν από πέντε χρόνια, τον καλύτερο τερματισμό από Ταϊλανδή μέχρι σήμερα.

«Στο γκολφ εξαρτάται ποιος έχει καλύτερη μέρα. Χθες δεν ήταν η μέρα μου αλλά σήμερα έπαιζα καλά. Όλοι έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν καθώς όλα τα κορυφαία στρώματα είναι εδώ αυτή την εβδομάδα», είπε.

Ο πιο πιθανός υποψήφιος για να αποτρέψει μια ιστορική νίκη από μια Ταϊλανδή είναι η Νο 26 του κόσμου Korda, η οποία έκανε μια υπέροχη παράσταση στα εννέα πίσω στην οποία πυροβόλησε πέντε πουλάκια.

«Ειλικρινά, είμαι νευρικός. Δεν είμαι σε αυτή τη θέση εδώ και δύο μήνες. Ήξερα ότι έπαιζα πολύ καλά στο τέλος της σεζόν, αλλά δεν ήμουν σε αυτή τη θέση», είπε η 24χρονη, της οποίας η τελευταία νίκη ήταν στο LPGA της Μαλαισίας το 2015, τον τέταρτο τίτλο της καριέρας της.

Εμείς εδώ στο The Pattaya News ανυπομονούμε για τα αποτελέσματα σήμερα.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΤο Έθνος
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/