Ο τουρίστας ισχυρίζεται ότι τον έκλεψαν στο ξενοδοχείο του για πάνω από 200,000 μπατ

Πατάγια-

Ένας Ιταλός τουρίστας ισχυρίστηκε ότι τον είχαν ναρκώσει, κάτι που τον έκανε να χάσει τις αισθήσεις του και του έκλεψαν μετρητά και τιμαλφή αξίας άνω των 200,000 Bt από δύο γυναίκες μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του.

 

  Ο τουρίστας, Cosimo Tato, 64 ετών, από την Ιταλία, υπέβαλε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya στις 12.30 το πρωί του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου. Στην καταγγελία του, είπε ότι τον έκλεψαν στο δωμάτιό του στον 10ο όροφο του Best Condo στην οδό Pattaya II, δύο άγνωστοι. Το κτίριο της συγκυριαρχίας λειτουργεί και ως ξενοδοχείο.

Ο Τάτο είπε στην αστυνομία ότι οι δύο γυναίκες, τις οποίες δεν γνώριζε, χτύπησαν την πόρτα λέγοντας ότι ήθελαν να επιθεωρήσουν το δωμάτιο επειδή ήθελαν να το αγοράσουν. Ο κ. Τάτο δήλωσε ότι τους άφησε να μπουν καθώς πίστευε ότι ήταν προηγούμενοι αγοραστές του διαμερίσματος στο οποίο έμενε. Ο Τάτο είπε ότι τους επέτρεψε να μπουν μέσα και τους οδήγησε, αλλά ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του. Ισχυρίζεται ότι δεν ήπιε και δεν κατανάλωσε τίποτα.

Όταν ανέκτησε τις αισθήσεις του, δήλωσε ότι βρήκε μετρητά 5,000 ευρώ (193,000 Bt), έκλεψαν ένα κολιέ αξίας 2,000 ευρώ και 3,000 Bt σε μετρητά. Δεν αποκάλυψε αν το είχε ανοιχτά ή σε χρηματοκιβώτιο.

Αστυνομική πηγή είπε ότι οι ερευνητές αμφισβήτησαν τον λογαριασμό του τουρίστα. Υποψιάζονταν ότι αν ο άνδρας όντως ληστεύτηκε, θα πρέπει να γνώριζε τις γυναίκες, αλλά με κάποιο τρόπο αρνήθηκε να τις αναγνωρίσει. Επιπλέον, αμφέβαλλαν ότι ένας μέσος τουρίστας θα άφηνε δύο παράξενες γυναίκες να μπουν να δουν το δωμάτιο του ξενοδοχείου τους για αγορά στις 10:XNUMX το βράδυ.

Ένας αξιωματικός ασφαλείας σε υπηρεσία δήλωσε ότι ΔΕΝ είδε γυναίκες να μπαίνουν στο διαμέρισμα. Οι αστυνομικοί θα επιθεωρήσουν το βίντεο του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, το οποίο προσπαθεί να εντοπίσει τις δύο γυναίκες ή ακόμα και να βεβαιωθεί ότι ήταν πραγματικά παρούσες. Στη συνέχεια, η αστυνομία θα αποφασίσει με ποιον τρόπο θα συνεχίσει την έρευνα.

Εμείς εδώ στο The Pattaya News θα παρέχουμε ενημερώσεις σχετικά με αυτό.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΤο Έθνος
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/