Το Pattaya Night Run φτάνει στις 3 Μαρτίου από τις 6 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα

Το Επαρχιακό Γραφείο Τουρισμού και Αθλητισμού Chon Buri, μαζί με τον Δήμο Pattaya και σχετικούς φορείς, διοργάνωσαν συνέντευξη Τύπου για το επερχόμενο Pattaya Night Run 2018. Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο αναπληρωτής κυβερνήτης του Chon Buri Chaicharn Aeimjaroen, ο δήμαρχος της πόλης Pattaya Anan Charoenchasri επίσης ως εκπρόσωποι του Επαρχιακού Γραφείου Τουρισμού και Αθλητισμού, του Επαρχιακού Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Τουρισμού της Pattaya.

Ο Αναπληρωτής Κυβερνήτης Chaicharn δήλωσε ότι ο στόχος του νυχτερινού τρεξίματος Pattaya είναι να προωθήσει μια νέα τάση τουρισμού στην Πατάγια και να τονώσει την εθνική οικονομία ενώ παράλληλα ενθαρρύνει το κοινό να ασκηθεί. Η κύρια εκδήλωση ονομάζεται Fun Run, στην οποία οι συμμετέχοντες θα τρέξουν σε ένα διασκεδαστικό περιβάλλον νυχτερινής ζωής στην Πατάγια, με αισιόδοξη μουσική, οθόνες λέιζερ και σήραγγες φωτός σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής. Ένα άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι μια γωνιά τέχνης, όπου οι δρομείς μπορούν να πιτσιλιστούν με χρώματα που λάμπουν στο σκοτάδι.

Στο περιθώριο του Fun Run, θα πραγματοποιηθεί μια συναυλία με τα επιτυχημένα συγκροτήματα BNK48 και Ae Jirakorn. Άλλες διασκεδαστικές δραστηριότητες περιλαμβάνουν έναν διαγωνισμό κοστουμιών, ο οποίος χωρίζεται σε ατομικές και ομαδικές κατηγορίες, και τον διαγωνισμό φωτογραφίας «Run for More Likes» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολλά βραβεία θα είναι διαθέσιμα.

Το Pattaya Night Run, το οποίο είναι το πρώτο στο είδος του, θα πραγματοποιηθεί στην προβλήτα Bali Hai το Σάββατο 3 Μαρτίου από τις 6 το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα.

Η εγγραφή εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου για μόνο 300 μπατ ή ένα εισιτήριο VIP για 500 μπατ. Δείτε την παραπάνω εικόνα για λεπτομέρειες.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΗ καθημερινή αλληλογραφία
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/