Άγγλος, 30 ετών κάτοικος Ταϊλάνδης, που ζει σε άθλια κατάσταση και δεν μπορεί να περπατήσει στο Buriam ζητά βοήθεια

Ο κ. Martin Anderson, 65 ετών, στο σημερινό του σπίτι στο Buriam.

Μπουριάμ-

Ένας ξένος άνδρας και η σύζυγός του, η κ. Thanyaluck Sarapanya, κάνουν έκκληση στο κοινό για βοήθεια. Ο κ. Martin Anderson, ηλικίας 65 ετών, ζει νόμιμα στην Ταϊλάνδη για περισσότερα από τριάντα χρόνια. Έχει απασχοληθεί σε πολλές εταιρείες κυρίως στην περιοχή της Πατάγια. Πριν από δέκα χρόνια γνώρισε τη γυναίκα του, παντρεύτηκε και μετακόμισαν στο Buriam για να εγκατασταθούν και να ζήσουν μαζί. Έχουν πολλά μικρά παιδιά επί του παρόντος στο σχολείο, που αναφέρεται ότι είναι στο επίπεδο της τάξης 5.

Πρόσφατα, ο κύριος Άντερσον, ο οποίος ζυγίζει πάνω από 200 κιλά και αντιμετώπιζε δυσκολίες στο περπάτημα για αρκετό καιρό, είχε μια μεγάλη πτώση στο μπάνιο και τώρα δεν μπορεί να περπατήσει καθόλου. Δεν μπορεί να εργαστεί, έχει ξοδέψει τις οικονομίες του και έχει πέσει σε δύσκολες στιγμές λόγω της αδυναμίας του να περπατήσει και του βάρους του. Το σπίτι του είναι νοικιασμένο, δεν ανήκει και η οικογένεια δεν μπόρεσε να πληρώσει το ενοίκιο εδώ και τρεις μήνες και τώρα αντιμετωπίζει έξωση χωρίς που να πάει μαζί με τα παιδιά.

Ο κ. Άντερσον δήλωσε ότι έχει απευθυνθεί στην πρεσβεία του για βοήθεια, αλλά επειδή δεν μπορεί να ταξιδέψει ή να περπατήσει, δεν μπόρεσαν να τον βοηθήσουν και δεν τον έχουν επισκεφτεί αυτή τη στιγμή. Επιπλέον, η σύζυγός του είναι επίσης τυφλή λόγω ενός πρόσφατου ατυχήματος και δεν μπορεί επίσης να εργαστεί και παραμένει ο μοναδικός φροντιστής και παροχέας του.

Ο κ. Άντερσον δεν είχε τα χρήματα για να αγοράσει φορητό υπολογιστή, καθώς ήθελε να επιστρέψει στη δουλειά του, προβάλλοντας διαφημίσεις για εταιρείες στο διαδίκτυο. Τοπικές αρχές και γείτονες στο χωριό του στο Buriam καθώς και ο κ. Bhin Bannruennit, γνωστό μέλος του Grateful Gratitude Foundation, ενώθηκαν και παρείχαν τα χρήματα για έναν μεταχειρισμένο φορητό υπολογιστή, ώστε να μπορέσει να προσπαθήσει να επιστρέψει στη δουλειά, έστω και διαδικτυακά.

 

Τοπικοί αξιωματούχοι δωρίζουν χρήματα στην οικογένεια για να τους βοηθήσουν στην αγορά ενός φορητού υπολογιστή ώστε ο κύριος Άντερσον να μπορεί να εργαστεί.

Τούτου λεχθέντος, η οικογένεια εξακολουθεί να βρίσκεται σε δύσκολες στιγμές και προσπαθεί να πληρώσει το οφειλόμενο ενοίκιο και να πληρώσει για την ιατρική περίθαλψη του κ. Άντερσον για την πτώση του, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στην άσκηση. Ζήτησαν δημόσια στους ιστότοπους της Ταϊλάνδης για βοήθεια και εμείς στο The Pattaya News το αναδημοσιεύουμε.

Η οικογένεια θα δεχτεί ακόμη και μικρές δωρεές μέσω του λογαριασμού της στο Siam Commercial Bank, 2 2 1 2 2 6 8 7 3 9, ενός λογαριασμού ταμιευτηρίου. Εκτιμούν κάθε βοήθεια που μπορούν να έχουν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Η κατάσταση του ζευγαριού στο σπίτι.
Τοπικοί αξιωματούχοι συναντώνται με την οικογένεια ελπίζοντας να δώσουν βοήθεια.

 

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΣελίδα Bhin Fanclub
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/