Επιδρομή από τις αρχές της Ταϊλάνδης κατά τη διάρκεια επιδρομής νωρίς το πρωί σε δημοφιλές αγοροκόριτσο μπαρ

Οι θαμώνες παρατάχθηκαν για ναρκωτικά.

Πατάγια-

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, 7 Φεβρουαρίου, αξιωματικοί της Αστυνομίας της Pattaya και του Τμήματος Καταστολής του Εγκλήματος, που αριθμούν περίπου τριάντα συνολικά, έκαναν έφοδο στη δημοφιλή Kiss Pub, μια λέσχη αγοροκόριτων που βρίσκεται μόνο για γυναίκες που βρίσκεται στην περιοχή Banglamung του Chonburi.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έγινε επιδρομή στην παμπ και έχει προειδοποιηθεί συνεχώς να μην παραμένει ανοιχτή μετά την επιβεβλημένη ώρα κλεισίματος στις 2 το πρωί. Ωστόσο, με βάση τις συνεχείς καταγγελίες από γείτονες για δυνατή μουσική και φασαριόζικους θαμώνες έξω όλες τις ώρες της νύχτας, η αστυνομία αναγκάστηκε να δράσει ξανά. Στις 530 π.μ. σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί έφτασαν και ήταν απογοητευμένοι μετά τις προηγούμενες προειδοποιήσεις για αυτό που βρήκαν.

Πάνω από εκατό θαμώνες βρίσκονταν ακόμα στο κλαμπ πίνοντας και χόρευαν. Ο ένας ήταν ανήλικος και δύο βρέθηκαν θετικοί στα ναρκωτικά καθώς οι αστυνομικοί έκαναν τεστ ναρκωτικών σε όλους στο κλαμπ. Επιπλέον, το μπαρ δεν είχε άδεια λειτουργίας παρατεταμένου ωραρίου.

Ο μάνατζερ, Pornpansa Thippon, συνελήφθη και κατηγορήθηκε ότι πούλησε οινοπνευματώδη ποτά σε ανήλικο και λειτουργούσε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης χωρίς τις κατάλληλες άδειες. Συνελήφθησαν και οι δύο θαμώνες που βρέθηκαν θετικοί στα ναρκωτικά.

Ο Επιθεωρητής της Αστυνομίας, Αντισυνταγματάρχης Korakot Yeunyong, δήλωσε ότι θα συμβούλευαν το Επαρχιακό Γραφείο Αδειών του Bang Lamung να εκδώσει ειδοποίηση κλεισίματος πέντε ετών, καθώς η παμπ είχε επανειλημμένες προειδοποιήσεις.

 

Αξιωματικοί που επιθεωρούν την παμπ.
Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΤο Έθνος
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/