Pattaya για να πάρετε ένα κλιματιζόμενο τρένο για την Μπανγκόκ τα Σαββατοκύριακα, τις επίσημες αργίες.

σιδηροδρομικός σταθμός Pattaya

Ένα κλιματιζόμενο επιβατικό τρένο θα ξεκινήσει να λειτουργεί από την πρωτεύουσα προς την Πατάγια τον επόμενο μήνα, δήλωσαν οι κρατικές σιδηροδρομικές αρχές τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου.

Ανάλογα με τη δημοτικότητα, η νέα σιδηροδρομική υπηρεσία μπορεί να γίνει μόνιμη – ή να ακυρωθεί εντελώς.

«Θέλουμε να υπάρχει περισσότερη τουριστική αίσθηση όταν οι άνθρωποι πηγαίνουν προς την Πατάγια», δήλωσε ο Oratai Suwannatas, στέλεχος τουριστικού μάρκετινγκ στο State Railway of Thailand. «Περιμένουμε από ταϊλανδούς τουρίστες και επίσης μεγάλο αριθμό Κινέζων τουριστών να χρησιμοποιήσουν το τρένο».

Το τρένο θα ξεκινήσει τις δοκιμαστικές διαδρομές σε μια ακόμη μη ανακοινωθείσα ημερομηνία τον Μάρτιο. Θα αναχωρήσει από την Μπανγκόκ στις 6:30 π.μ. και θα φτάσει στην Πατάγια στις 9 π.μ. Για το ταξίδι της επιστροφής, το τρένο θα αναχωρήσει από την Πατάγια στις 3:50 και θα φτάσει στην πρωτεύουσα στις 6:50 μ.μ.

Το τρένο θα έχει έξι στάσεις: Si Racha town, North Pattaya, Pattaya Floating Market, Nong Nooch Tropical Botanical Garden, Wat Yan Sang Wararam και τέλος θα τερματίζει στο Ban Phlu Ta Luang στην περιοχή Sattahip.

Ο Oratai είπε ότι το τρένο που κινείται με ντίζελ βρίσκεται ακόμα στο στάδιο του σχεδιασμού του και θα έχει δοκιμαστική περίοδο έξι μηνών. Θα λειτουργεί μόνο τα Σάββατα, τις Κυριακές και τις επίσημες αργίες.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τα κλιματιζόμενα τρένα δεν έχουν ακόμη αποφασιστεί, αλλά ο Oratai είπε ότι «το κόστος επένδυσης για τα τρένα είναι υψηλό».

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΑγγλικά Khaosod
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/