Η αστυνομία της Ταϊλάνδης συλλαμβάνει 10 «Μαύρους» στην επιχείρηση Μαύρος Αετός

Άτομα που συνελήφθησαν κατά την πρόσφατη επιδρομή.

ΜΠΑΝΓΚΟΚ — Η αστυνομία είπε ότι συνέλαβε 10 «μαύρους» για διάφορα αδικήματα νωρίς το πρωί της Πέμπτης, σε μια επιχείρηση που η ίδια περιέγραψε ως ρατσιστικά κίνητρα, η οποία είναι νόμιμη σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης.

Δέκα άτομα από διάφορες αφρικανικές χώρες και την Ινδία παρέλασαν μπροστά σε δημοσιογράφους στο ξενοδοχείο Nana στο Soi Sukhumvit 4 περίπου στη 1 π.μ. στις 30 Ιανουαρίου 2018. Όλοι συνελήφθησαν σε επιδρομή σε μελαχρινούς αλλοδαπούς νωρίτερα το ίδιο βράδυ στο πλαίσιο ενός συνεχιζόμενη προσπάθεια η αστυνομία ονόμασε «Επιχείρηση Μαύρος Αετός», η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και αρκετούς μήνες, στην οποία η αστυνομία ζητά συγκεκριμένα από μελαχρινός αλλοδαπούς το διαβατήριό τους και την απόδειξη ότι βρίσκονται στη χώρα νόμιμα.

«Σε αυτήν την επιδρομή, βρήκαμε μερικούς ανθρώπους που είχαν υπερβεί τη βίζα τους», δήλωσε στον Τύπο ο υποστράτηγος της αστυνομίας Surachet Hakpal. «Ψάξαμε εστιατόρια, μπαρ, μέρη για πάρτι και εστιατόρια γύρω από τη Nana και το Soi Cowboy. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίσαμε ένα ασφαλέστερο μέρος για τους τουρίστες και εξασφαλίσαμε την εμπιστοσύνη τους».

Πλάνα από την επιδρομή δείχνει τον Σουράτσετ να περπατά ανάμεσα στους συλληφθέντες ρωτώντας: «Από πού είσαι;

Ο Σουράτσετ είναι υπεύθυνος για την Επιχείρηση Μαύρος Αετός από τότε που ξεκίνησε πέρυσι με διαταγές ανώτερων ηγετών της Χούντας.

Ο υποστράτηγος Surachet βρισκόταν πίσω από μια σειρά από επιδρομές που ήταν παρόμοιες το προηγούμενο έτος και δήλωσε ότι η Επιχείρηση Black Eagle είχε συμψηφίσει πάνω από 145 συλλήψεις και επιθεωρήσεις πάνω από 400 μελαχρινούς αλλοδαπούς.

Οι 10 συλλήψεις σήμερα το πρωί περιελάμβαναν έναν Νιγηριανό και έναν Γκανέζο που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα. δύο Ινδοί, δύο Νιγηριανοί και δύο Ουγκαντέζοι που είχαν υπερβεί τη βίζα τους. ένας Κενυάτης που εργαζόταν χωρίς άδεια και ένας από την Ουγκάντα ​​κατείχε κοκαΐνη.

Εμείς εδώ στο The Pattaya News υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες μας ότι όλοι, ανεξάρτητα από την καταγωγή τους, θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα αντίγραφο διαβατηρίου ΜΕ αντιγραφή και τη σφραγίδα εισόδου τους και να βρίσκονται νόμιμα στη χώρα ανά πάσα στιγμή. Να είσαι ασφαλής.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΑγγλικά Khaosod
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/