Οι πίνακες/πρωταθλήματα βελών αναστέλλονται σε όλη την Πατάγια, είπαν οι Businesses ότι η νέα άδεια έρχεται

Ανακοίνωση από την Ταϊλάνδη Darts Association.

Πατάγια-

Οι τοπικοί φορείς βελών και οι ενώσεις βελών έμειναν έκπληκτοι όταν άκουσαν στις 2 Φεβρουαρίου 2018 ότι όλα τα πρωταθλήματα βελών πρέπει να ανασταλούν και οι σανίδες βελών να καταργηθούν. Η ένωση Pattaya Darts λέει ότι έχει ενημερωθεί ότι υπάρχει μια νέα άδεια που θα πρέπει να αγοραστεί από τα μπαρ ειδικά για βελάκια και πρωταθλήματα βελών. Αυτό περιλαμβάνει ηλεκτρονικές σανίδες βελών, μαγνητικά βελάκια κ.λπ.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή η άδεια βελών δεν είναι διαθέσιμη. Το Pattaya News μπορεί να επιβεβαιώσει ότι πολλές επιχειρήσεις της περιοχής έχουν αφαιρέσει τις σανίδες βελών τους για προφύλαξη, συμπεριλαμβανομένου του ομίλου Retox ή των πρωταθλημάτων βελών που έχουν ανασταλεί αυτή τη στιγμή. Οι ντόπιοι παίκτες βελών και η Ένωση Βελών της Ταϊλάνδης θα απευθυνθούν στο Δημαρχείο για περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με αυτήν την επιβολή και πότε θα είναι διαθέσιμη η άδεια καθώς και το κόστος.

Αρκετές ημέρες πριν από αυτήν την ανακοίνωση, το Pattaya News μπορεί να επιβεβαιώσει ότι το HK Darts Bar, που βρίσκεται στο Soi 6 στην Πατάγια, δέχθηκε έφοδο από ταϊλανδούς αστυνομικούς και πολλά ηλεκτρονικά παιχνίδια βελών κατασχέθηκαν και αφαιρέθηκαν. Τους είπαν επίσης ότι δεν είχαν άδεια για τα μηχανήματα (παρόλο που δεν είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή) και μέχρι στιγμής παραμένει κλειστή από τις αρχές επιβολής του νόμου για παραβιάσεις αδειών.

Εμείς εδώ στο The Pattaya News θα δώσουμε συνέχεια όταν έχουμε περισσότερες πληροφορίες από το Δημαρχείο και την Ταϊλάνδη Darts Association σχετικά με αυτόν τον κανονισμό επιβολής και άδειας σχετικά με τα βελάκια.

 

 

ΠΗΓΉPattaya Darts Association
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/