Τα βελάκια/πρωταθλήματα αναστέλλονται σε όλη την Πατάγια, είπαν οι Businesses ότι η νέα άδεια έρχεται

Ανακοίνωση από την Ένωση Βελών της Ταϊλάνδης.

Πατάγια-

Οι τοπικοί παίκτες βελών και οι ενώσεις βελών έμειναν έκπληκτοι όταν άκουσαν στις 2 Φεβρουαρίου 2018 ότι όλα τα πρωταθλήματα βελών πρόκειται να ανασταλεί και οι σανίδες βελών να καταργηθούν. Η ένωση Pattaya Darts λέει ότι έχει ενημερωθεί ότι υπάρχει μια νέα άδεια που θα πρέπει να αγοραστεί από τα μπαρ ειδικά για βελάκια και πρωταθλήματα βελών. Αυτό περιλαμβάνει ηλεκτρονικές σανίδες βελών, μαγνητικά βελάκια κ.λπ.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή η άδεια βελών δεν είναι διαθέσιμη. Η Pattaya News μπορεί να επιβεβαιώσει ότι πολλές επιχειρήσεις της περιοχής έχουν αφαιρέσει τις σανίδες βελών τους για προφύλαξη, συμπεριλαμβανομένου του ομίλου Retox ή των πρωταθλημάτων βελών που έχουν ανασταλεί αυτή τη στιγμή. Οι ντόπιοι παίκτες βελών και η Ένωση Dart της Ταϊλάνδης θα επικοινωνήσουν με το Δημαρχείο για περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με αυτήν την επιβολή και πότε θα είναι διαθέσιμη η άδεια καθώς και το κόστος.

Αρκετές ημέρες πριν από αυτήν την ανακοίνωση, το Pattaya News μπορεί να επιβεβαιώσει ότι το HK Darts Bar, που βρίσκεται στο Soi 6 στην Πατάγια, δέχθηκε έφοδο από ταϊλανδούς αστυνομικούς και πολλά ηλεκτρονικά παιχνίδια βελών κατασχέθηκαν και αφαιρέθηκαν. Τους είπαν επίσης ότι δεν είχαν άδεια για τα μηχανήματα (παρόλο που δεν είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή) και μέχρι στιγμής παραμένει κλειστή από τις αρχές επιβολής του νόμου για παραβιάσεις αδειών.

Εμείς εδώ στο The Pattaya News θα παράσχουμε συνέχεια όταν έχουμε περισσότερες πληροφορίες από το Δημαρχείο και την Ταϊλάνδη Darts Association σχετικά με αυτόν τον κανονισμό επιβολής και άδειας σχετικά με τα βελάκια.

 

 

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉPattaya Darts Association
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/