Αυξάνονται τα διόδια για τον αυτοκινητόδρομο Μπανγκόκ προς Πατάγια, αυξήθηκε το μήκος της διαδρομής

Μια φωτογραφία ενός κέντρου συλλογής διοδίων στον αυτοκινητόδρομο Μπανγκόκ-Παττάγια.

Μπανγκόκ – Μεταξύ των διαδικτυακών παραπόνων και των επικρίσεων για την επικείμενη αύξηση των διοδίων Bangok to Pattaya, ο Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Αυτοκινητοδρόμων (DOH) Thanin Somboon δήλωσε τα εξής: «Αυξημένα διόδια για τον αυτοκινητόδρομο Μπανγκόκ – Πατάγια καλύπτει μεγαλύτερο δίκτυο και βελτιώνει τις εγκαταστάσεις κατά μήκος του δρόμου Συνολικά."

Είπε ότι η νέα δομή διοδίων στον αυτοκινητόδρομο, η οποία θα τεθεί σε ισχύ από τις 19 Απριλίου 2018 και στην οποία ένα τετράτροχο αυτοκίνητο θα πληρώσει διόδια 105 μπατ, από τα προηγούμενα διόδια 60 μπατ, καλύπτει έναν εκτεταμένο δρόμο και παρέχει βελτιωμένες εγκαταστάσεις η είσπραξη ναύλων κλειστού συστήματος που λαμβάνει υπόψη το μήκος του οδικού δικτύου.

Τα νέα διόδια, που πρόκειται να εισπραχθούν στο τμήμα Chonburi – Pattaya, είναι μια συνολική αύξηση από 10 σε 60 μπατ επιπλέον του τμήματος Μπανγκόκ – Τσονμπούρι. Ένα ευθύ ταξίδι από την Μπανγκόκ στην Πατάγια στον αυτοκινητόδρομο μήκους 126 χιλιομέτρων θα κοστίσει 105 μπατ ή λιγότερο από ένα μπατ ανά χιλιόμετρο.

Τα διόδια στο τμήμα Chonburi – Pattaya δεν είχαν εισπραχθεί στο παρελθόν καθώς το σύστημα είσπραξης ναύλων δεν είχε εγκατασταθεί πλήρως. Σύμφωνα με το Τμήμα Αυτοκινητοδρόμων Το τμήμα του αυτοκινητόδρομου έχει βελτιωθεί με καλύτερο οδόστρωμα, καλύτερη αποστράγγιση, καλύτερο φωτισμό, λιγότερες διαβάσεις, καλύτερη διαχείριση και διαχείριση της κυκλοφορίας από ένα 24ωρο κέντρο ελέγχου κυκλοφορίας.

Εμείς εδώ στο The Pattaya News ελπίζουμε όλοι σας να έχετε μια ασφαλή και χαρούμενη μετακίνηση προς όπου κι αν πάτε.

 

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΤμήμα Αυτοκινητοδρόμων, Μπανγκόκ
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/