Δύο τουρίστες και μια Ταϊλανδή σκοτώθηκαν σε ατύχημα με μοτοσικλέτα υψηλής ταχύτητας στην Πατάγια.

Φωτογραφία της μηχανής των θυμάτων μετά το ατύχημα. Ευγενική προσφορά του Chaiyot Pupattanapong

 

Ένας 22χρονος Ρώσος, ο κ. Aleksandr Zakharov, και η συνοδηγός και φίλη του, η δεσποινίς Netnapa Prawatdee, στις αρχές των 20 της, σκοτώθηκαν όταν η μοτοσικλέτα του Kawasaki Z900 που επέβαιναν με μεγάλη ταχύτητα χτύπησε και σκότωσε έναν Νοτιοκορεάτη, τον κ. Ο Yongseok Choi, 20 ετών, ο οποίος διέσχιζε το δρόμο μπροστά από το Soi Pattaya 7 στο Tambon Nongplue της συνοικίας Bang Lamung του Chon Buri στις 12.10 π.μ.

Πολλοί μάρτυρες αναφέρουν ότι ο κ. Ζαχάρωφ οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα και τόσο ο ίδιος όσο και ο συνεπιβάτης του δεν φορούσαν κράνη μοτοσικλέτας όπως απαιτεί η νομοθεσία της Ταϊλάνδης. Το μηχανάκι του κ. Ζαχάρωφ χτύπησε έναν από μια ομάδα τουριστών που προσπαθούσαν να διασχίσουν το δρόμο τη στιγμή του ατυχήματος. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό εάν στο σύστημα του κ. Ζαχάρωφ υπήρχαν ουσίες, όπως αλκοολούχα ποτά ή ναρκωτικά τη στιγμή του ατυχήματος.

Οι αρχές έχουν ενημερώσει τις οικογένειες των θυμάτων και θα γίνουν περαιτέρω διευθετήσεις. Εμείς εδώ στο The Pattaya News θρηνούμε όλα τα θύματα και υποστηρίζουμε και ενθαρρύνουμε όλους να ακολουθήσουν το όριο ταχύτητας και να φορέσουν κράνος μοτοσικλέτας.

Ας αναπαυθούν εν ειρήνη.

 

Το ζευγάρι σε πιο ευτυχισμένες στιγμές
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/