Πλάνα Dashcam καταγράφει τη μοτοσικλέτα να κόβει αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τη θανατηφόρα σύγκρουση στην Πατάγια

Πατάγια -

Μια κάμερα ταμπλό αυτοκινήτου κατέλαβε έναν μοτοσικλετιστή να κόβει ένα αυτοκίνητο στην Πατάγια πριν χτυπηθεί και σκοτωθεί νωρίς στις 9 Ιουλίου 2024.

Στις 5:06 π.μ. χθες, το Sawang Boriboon Thammasathan Rescue Foundation έλαβε μια αναφορά για τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν ένα αυτοκίνητο και μια μοτοσικλέτα. Το περιστατικό συνέβη στον σιδηροδρομικό δρόμο Nongprue στην υποπεριοχή Nongprue, στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi. Οι διασώστες έσπευσαν αμέσως στο σημείο.

Εκεί, οι διασώστες βρήκαν ένα κόκκινο Toyota Altis sedan, με το μπροστινό μέρος του να έχει υποστεί σοβαρές ζημιές. Ο οδηγός, ο κ. Danai Kraiwan, 24 ετών, δεν τραυματίστηκε. Σε κοντινή απόσταση βρέθηκε και μια κίτρινη μοτοσυκλέτα Honda Click 125i κατεστραμμένη. Στο δρόμο, οι διασώστες ανακάλυψαν το σώμα ενός άνδρα χωρίς έγγραφα ταυτότητας. Ο άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά και έλαβε τις πρώτες βοήθειες από τους διασώστες. Ωστόσο, υπέκυψε στα τραύματά του και διαπιστώθηκε ο θάνατός του επί τόπου.

Ο κ. Danai, ο οδηγός του αυτοκινήτου, είπε στο The Pattaya News ότι οδηγούσε στο σπίτι από το Laem Chabang προς την Pattaya στο Nongprue Railway Road μετά τη δουλειά. Όταν έφτασε στο σημείο του ατυχήματος, μια μοτοσικλέτα πέρασε ξαφνικά τις γραμμές του σιδηροδρόμου με μεγάλη ταχύτητα και του έκοψε τη διαδρομή. Ο κ. Δανάη δεν κατάφερε να φρενάρει έγκαιρα και έτσι συγκρούστηκε μετωπικά με τη μοτοσυκλέτα. Μετά το περιστατικό σταμάτησε αμέσως το αυτοκίνητό του και κάλεσε σε βοήθεια.

Η αστυνομία του Nongprue συνέλεξε αποδεικτικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων πλάνα από την κάμερα του ταμπλό από το αυτοκίνητο του κ. Danai. Τα πλάνα απαθανάτισαν ξεκάθαρα τη στιγμή της σύγκρουσης.

Η σορός του νεκρού μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Banglamung για να περιμένει την ταυτοποίηση και την κηδεία από τα μέλη της οικογένειάς του.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.