Γυναίκα από την Πατάγια κατέθεσε καταγγελία αφού φέρεται να την κακοποιούσε άσεμνος άνδρας που υποδύθηκε αστυνομικός

Πατάγια -

Μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία της Πατάγια, υποστηρίζοντας ότι ένας άνδρας που υποδυόταν τον αστυνομικό της άρπαξε το στήθος σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην οδό South Pattaya νωρίς στις 9 Ιουλίου 2024.

Η 39χρονη κυρία Aim, της οποίας το πραγματικό όνομα αποκρύφθηκε από την αστυνομία για να προστατεύσει την ιδιωτικότητά της, είπε στους αστυνομικούς ότι το περιστατικό συνέβη ενώ καθόταν στο νυχτερινό κέντρο για να απολαύσει ένα τραγούδι και ένα ποτό. Είπε ότι μια ομάδα τουριστών έβγαινε από την εγκατάσταση όταν μια ομάδα 10 ανδρών την πλησίασε για να της πει ένα γεια.

Ένας από τους άνδρες, που ισχυριζόταν ότι ήταν αστυνομικός από την επαρχία Ραγιόνγκ, ξεκίνησε μια συνομιλία με την κα Αΐμ, την οποία συμμετείχε από ευγένεια. Ο άνδρας έφυγε για λίγο από το τραπέζι της κυρίας Έιμ για να επιστρέψει λίγο μετά και συνέχισε να την ψηλαφίζει, αγγίζοντας το πουκάμισό της και αγγίζοντας το στήθος της, είπε η κ. Έιμ.

Το θύμα είπε στην αστυνομία της Πατάγια ότι αυτή η πράξη της προκάλεσε σημαντική αγωνία. Όταν φώναξε, η παρέα του άνδρα, που παρακολουθούσε την κατάσταση, σηκώθηκε και την απείλησε, υποστηρίζοντας ότι ο άνδρας ήταν αστυνομικός. Ωστόσο, η κα Αιμ απάντησε ότι ο άνδρας δεν είχε ακόμα το δικαίωμα να την αγγίξει ακατάλληλα παρά την υποτιθέμενη ενασχόλησή του.

Στη συνέχεια, η κα Έιμ επικοινώνησε με την αστυνομία της Πατάγια και όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, η ομάδα ανδρών διέφυγε από την πίσω πόρτα του καταλύματος.

Η κα Αιμ κατέθεσε καταγγελία στην αστυνομία και ζήτησε νομικές ενέργειες κατά του πρόστυχου ατόμου. Η αστυνομία της Πατάγια διερευνά την υπόθεση και ταυτοποιεί τον ύποπτο.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.