Κλέφτες εισβάλλουν στο γραφείο συνεταιρισμού λεωφορείων της Pattaya, προκαλώντας χάος

Πατάγια-

Οι κλέφτες στόχευσαν το γραφείο του Συνεταιρισμού Λεωφορείων της Πατάγια, αφήνοντας ένα ίχνος καταστροφής και σύγχυσης. Το περιστατικό συνέβη τη νύχτα της 7ης Ιουλίου 2024, αλλά ανακαλύφθηκε μόλις χθες το πρωί όταν ο κ. Ρεβάτ Τσιανγκτσίν, πρόεδρος του συνεταιρισμού, έφτασε για να βρει το γραφείο σε αταξία.

Οι εγκληματίες κέρδισαν την είσοδο ανεβαίνοντας κρυφά από ένα παράθυρο στον ημιώροφο. Μόλις μπήκαν μέσα, έφτιαξαν ένα beeline για το χρηματοκιβώτιο του γραφείου, το οποίο περιείχε πολύτιμα αντικείμενα.Ανάμεσα στα κλοπιμαία ήταν τέσσερα κινητά τηλέφωνα και τραπεζικά βιβλιάρια που ανήκαν σε μέλη του συνεταιρισμού. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό - οι κλέφτες λεηλάτησαν επίσης το γραφείο, σκίζοντας σημαντικά έγγραφα και σκορπίζοντάς τα στο πάτωμα. Ίσως η πιο παράξενη πτυχή της διάρρηξης ήταν η απροσδόκητη γαστρονομική παράκαμψη των κλεφτών. Μη ικανοποιημένοι με τα λάφυρά τους, έκαναν έφοδο στο ψυγείο του γραφείου, καταναλώνοντας όλα τα φαγητά και τα ποτά που υπήρχαν μέσα.Ο Συνεταιρισμός Λεωφορείων Pattaya, ο οποίος εξυπηρετεί τα μέλη με αυτοκίνητα και εκτελεί δρομολόγια με άδεια παραχώρησης, αντιμετωπίζει πλέον διακοπές. Το γραφείο παραμένει προσωρινά κλειστό καθώς οι αξιωματούχοι εκτιμούν τις ζημιές και εργάζονται για την αποκατάσταση της τάξης. Συνιστάται στα μέλη να μείνουν συντονισμένοι για ενημερώσεις σχετικά με το πότε θα επαναληφθούν οι υπηρεσίες.Lt. Ο συνταγματάρχης Apinan Srithongrungthip, αναπληρωτής επιθεωρητής στο αστυνομικό τμήμα του Banglamung, διαβεβαίωσε το κοινό ότι η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.Οι αστυνομικοί συλλέγουν αποδεικτικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων δακτυλικών αποτυπωμάτων και εξετάζουν πλάνα CCTV, για να εντοπίσουν τους ενόχους. Ο συνεταιρισμός ελπίζει σε ταχεία επίλυση αυτής της ασυνήθιστης υπόθεσης.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/