Ο Δήμος Nong Prue φιλοξενεί αγώνες νέων και δημόσιων ποδοσφαίρου για την καταπολέμηση της κατάχρησης ναρκωτικών το 2024

Nongprue— Σε μια προσπάθεια να προωθήσει τη σωματική δραστηριότητα, να ενισχύσει την ενότητα της κοινότητας και να καταπολεμήσει την κατάχρηση ναρκωτικών, ο Δήμος Nong Prue διοργανώνει τους αγώνες ποδοσφαίρου Nong Prue Community Anti-Drug Day 2024.

Η εκδήλωση, υπό την προεδρία του Δήμαρχου κ. Winai Inpitak, έχει στόχο να εμπλακεί στη νεολαία και τους πολίτες σε υγιείς επιδιώξεις, ενώ τονίζει τη σημασία της παραμονής μακριά από τα παράνομα ναρκωτικά.

Η ποδοσφαιρική διοργάνωση για τη φετινή διοργάνωση χωρίζεται σε δύο βασικές κατηγορίες:

1. **Τμήμα Νέων:**
– Θα συμμετάσχουν δέκα ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους:

– **Γραμμή Α:**
– Η ομάδα Α του Νηπιαγωγείου Δήμου Nong Prue
– Ban Nong Prue Community School Team
– Σχολείο Ban Noen
– Σχολή Phlap Wan
– Σχολή Wat Suttawat

– **Γραμμή Β:**
– Ban Nong Prue Community Kindergarten School Team B
– Σχολική ομάδα Ban Thung Klom
– Νηπιαγωγείο Δήμου Nong Prue School Team C
– Σχολική ομάδα Sawang Boriboonwittaya

2. **Λαϊκή Έκδοση:**
– Άλλες δέκα ομάδες θα αγωνιστούν σε αυτή την κατηγορία, χωρισμένες επίσης σε δύο γραμμές:

– **Γραμμή Α:**
– Thung Klom FC A Team
– Noen Phlap Wan Team A
– VIP Nong Prue Team
– Ομάδα Isaan Pattaya
– Noen Phlap Wan Team B

– **Γραμμή Β:**
– Η ομάδα της θείας Pinta Lued Moo
– Χάρτης Song Boxing Camp Community Team
– Nong Prue Municipality Isaan Club Team

Πρόγραμμα και Τόπος Διεξαγωγής

Ο Διαγωνισμός κατά των Ναρκωτικών του Δήμου Nong Prue 2024 ξεκινά το Σάββατο 13 Ιουλίου 2024. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
– **Τμήμα Νέων (Κάτω των 12 ετών):** 11:00 π.μ. – 1:00 μ.μ.
– **Δημόσιο τμήμα:** 2:00 μ.μ. – 6:00 μ.μ

Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε Σάββατο και Κυριακή μέχρι τις 4 Αυγούστου 2024, στο Nong Prue Municipal Stadium 2, που βρίσκεται, όπως ήταν αναμενόμενο, στο Nongprue.

Ο δήμαρχος Winai Inpitak εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την εκδήλωση, τονίζοντας τον ρόλο του αθλητισμού στην προώθηση ενός τρόπου ζωής χωρίς ναρκωτικά.

Ελπίζει ότι αυτοί οι αγώνες όχι μόνο θα εξυψώσουν τα τοπικά αθλήματα, αλλά θα χρησιμεύσουν και ως ισχυρό μέσο για την ενίσχυση των δεσμών της κοινότητας και την ενθάρρυνση θετικών επιλογών μεταξύ της νεολαίας και των πολιτών του Nongprue.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/