Ο ανοιχτός ζωολογικός κήπος Khao Kheow διαθέτει πολύχρωμη οθόνη πιγκουίνων για τους τελευταίους αγώνες του Euro 2024

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Στις 7 Ιουλίου 2024, ο Ανοιχτός Ζωολογικός Κήπος Khao Kheow στην περιοχή Sri Racha, στην επαρχία Chonburi της Ταϊλάνδης, γιόρτασε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου «Euro 2024».

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, ο ζωολογικός κήπος στόλισε τον χώρο με εθνικές σημαίες από διάφορα συμμετέχοντα έθνη. Οι επίσημοι φόρεσαν φανέλες που εκπροσωπούν τις ευρωπαϊκές εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου για να ενισχύσουν την εορταστική ατμόσφαιρα.

Οι επισκέπτες είχαν την ευχάριστη ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια παρέλαση με πάνω από 40 αξιολάτρευτους πιγκουίνους Humboldt. Αυτά τα γοητευτικά πλάσματα έδειξαν τη χαριτότητά τους παρελαύνοντας, ασκώντας και αλληλεπιδρώντας στενά με τους θεατές. Οι τουρίστες μπορούσαν ακόμη και να ταΐσουν τους πιγκουίνους και να βγάλουν selfies μαζί τους.

Το προσωπικό του ζωολογικού κήπου οργάνωσε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για τους πιγκουίνους, συμπεριλαμβανομένου του παιχνιδιού με περισσότερες από 30 πολύχρωμες μπάλες στο νερό. Αυτό όχι μόνο διασκέδασε τους επισκέπτες αλλά προώθησε επίσης τη φυσική συμπεριφορά των ζώων και την αισθητηριακή εκπαίδευση, χρησιμοποιώντας την όραση των πιγκουίνων.

Για όσους ενδιαφέρονται, υπάρχουν δύο ώρες προβολής καθημερινά: 1ος γύρος στις 10:00 π.μ. και 2ος γύρος στις 2:00 μ.μ., με επιπλέον παραστάσεις τα Σάββατα, τις Κυριακές και τις επίσημες αργίες στις 3:30 μ.μ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ζωολογικό κήπο στο 038-318444. Απολαύστε τις γιορτές του Euro 2024 στον Open Zoo Khao Kheow! 🐧⚽🌟

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/