Θανατηφόρο ατύχημα σε αφύλακτη σιδηροδρομική διάβαση στο Phichit σκότωσε πέντε και τραυματίζει δύο

Phichit -

Στις 6:15 μ.μ., στις 8 Ιουλίου 2024, η αστυνομία του Mueang Phichit έλαβε μια αναφορά για ένα θανατηφόρο ατύχημα που αφορούσε ένα τρένο Bangkok–Phitsanulok που συγκρούστηκε με ένα φορτηγό που μετέφερε επτά άτομα στο Mueang Phichit, Phichit. Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα πέντε νεκρούς και δύο σοβαρούς τραυματισμούς.

Διασώστες από το Mueang Phichit και άλλες αρμόδιες υπηρεσίες έφτασαν στο σημείο για να διαπιστώσουν ότι το φορτηγό είχε σοβαρές ζημιές. Το τρένο, με αριθμό 201, κατευθυνόταν προς το Phitsanulok όταν έπεσε στο φορτηγό μεταξύ των σιδηροδρομικών σταθμών Phichit και Ban Tha Lo. Το ατύχημα σημειώθηκε σε αφύλακτη σιδηροδρομική διάβαση χωρίς σύστημα φραγμού ή σήμα.

Οι πρώτες πληροφορίες επιβεβαίωσαν ότι πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων ένας 14χρονος, έχασαν τη ζωή τους και άλλα δύο τραυματίστηκαν σοβαρά. Αργότερα αναφέρθηκε ότι τα θύματα πήγαιναν για να παραστούν στην κηδεία του συγγενή τους σε τοπικό ναό.

Οι αξιωματικοί των σιδηροδρόμων κ. Phinit Waichotkarn και ο κ. Nares Mandee δήλωσαν ότι το τρένο με αριθμό 201 ήταν καθ' οδόν προς το Phitsanulok από την Μπανγκόκ. Στον τόπο του ατυχήματος, δεν υπήρχε σύστημα φραγής και το φορτηγό διέσχισε τη σιδηροδρομική γραμμή σε επικίνδυνα κοντινή απόσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σιδηροδρομικοί υπάλληλοι άναψαν τη σειρήνα για να προειδοποιήσουν το νταλίκα, αλλά ήταν πολύ αργά και το τρένο συγκρούστηκε με το φορτηγό, προκαλώντας το τραγικό δυστύχημα.

Τα ονόματα των θυμάτων αποκρύπτονται από τις αρχές.

Εγγραφή
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.