Η Ταϊλάνδη κατατάχθηκε ως η έκτη καλύτερη χώρα στον κόσμο για ομογενείς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η InterNations δημοσίευσε την ετήσια έκθεσή της που κατατάσσει την Ταϊλάνδη ως την έκτη καλύτερη χώρα στον κόσμο για ομογενείς, διατηρώντας τη θέση της από το προηγούμενο έτος. Η έρευνα, η οποία συγκέντρωσε απαντήσεις από περισσότερους από 12,500 εκπατρισμένους τον Φεβρουάριο, αξιολογεί 53 χώρες σε πολλαπλούς δείκτες, όπως η ποιότητα ζωής, η ευκολία εγκατάστασης, η εργασία στο εξωτερικό, τα προσωπικά οικονομικά και τα «ουσιώδη στοιχεία του εκπατρισμού», όπως η στέγαση, η διοίκηση, η γλώσσα και ψηφιακή ζωή.

Ο Παναμάς ηγείται της κατάταξης ως ο κορυφαίος προορισμός για τους ομογενείς, με το 82% των ερωτηθέντων να εκφράζουν υψηλή ικανοποίηση για τη ζωή τους εκεί, κυρίως λόγω των οικονομικών οφελών, των προοπτικών συνταξιοδότησης και της βελτιωμένης ποιότητας ζωής. Ακολουθούν το Μεξικό και η Ινδονησία, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη και τρίτη θέση, αντίστοιχα. Η Ινδονησία έκανε ένα άλμα από την 13η θέση πέρυσι, επαινούμενη για τα χαμηλά έξοδα διαβίωσης, τους φιλόξενους ντόπιους και το ισορροπημένο περιβάλλον εργασίας και ζωής.

Η Ισπανία, η Κολομβία και η Ταϊλάνδη συμπληρώνουν την πρώτη εξάδα. Αντίθετα, στις δέκα τελευταίες χώρες περιλαμβάνονται το Κουβέιτ, το οποίο βρίσκεται στην τελευταία θέση, ακολουθούμενο από την Τουρκία, τη Φινλανδία, τη Γερμανία, τον Καναδά, τη Νορβηγία, την Ιταλία, τη Μάλτα, την Ιρλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες αντιμετωπίζουν διάφορες προκλήσεις που μειώνουν την εμπειρία των μεταναστών.

Η έκθεση παρέχει μια περιεκτική ματιά στις ζωές των ομογενών παγκοσμίως, διερευνώντας τα διάφορα στοιχεία που επηρεάζουν την ευτυχία και τη συνολική εμπειρία τους από τη ζωή στο εξωτερικό.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.