Φωτιά ξέσπασε σε εργοστάσιο συναρμολόγησης αυτοκινήτων στη Σρι Ράτσα

Σρι Ράτσα -

Μια πυρκαγιά ξέσπασε στο εργοστάσιο συναρμολόγησης αυτοκινήτων της Mitsubishi Motors στη Βιομηχανική Περιοχή Laem Chabang στη Σρι Ράτσα στις 6 Ιουλίου 2024. Η πυρκαγιά χρειάστηκε πάνω από δύο ώρες για να σβήσει.

Στις 2:00 το Σάββατο 6 Ιουλίου, ο αστυνομικός σταθμός Laem Chabang έλαβε αναφορά για πυρκαγιά στο ιαπωνικό εργοστάσιο συναρμολόγησης αυτοκινήτων που βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Laem Chabang στην περιοχή Sri Racha, στην επαρχία Chonburi. Η Αστυνομία συντονίστηκε με πυροσβέστες και άτομα έκτακτης ανάγκης προτού σπεύσει στο σημείο.

Εκεί, οι αρχές αντιμετώπισαν μια μαινόμενη πυρκαγιά που τύλιξε ένα σωρό απορριμμάτων που ήταν αποθηκευμένα έξω από το κτίριο του εργοστασίου. Αυτά τα υλικά αποτελούνταν από υπολείμματα εξαρτημάτων από τη συναρμολόγηση αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών και ήταν ιδιαίτερα εύφλεκτα, σύμφωνα με τους πυροσβέστες.

Πάνω από 10 πυροσβεστικά οχήματα χρησιμοποιήθηκαν για την κατάσβεση της φωτιάς. Χρειάστηκαν δύο ώρες για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.

Ευτυχώς δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Ωστόσο, τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από την τοπική αστυνομία.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.