Ο μοτοσικλετιστής της Pattaya πέφτει έξω και πέφτει στον πόλο ισχύος

Πατάγια -

Ένας νεαρός μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε σοβαρά νωρίς το πρωί της Δευτέρας, αφού λιποθύμησε ενώ οδηγούσε και προσέκρουσε σε στύλο ρεύματος στην οδό Sukhumvit της Pattaya.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 12:30 π.μ. στο Soi Sukhumvit 61/1 στην υποπεριφέρεια Nongprue, στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi. Το Ίδρυμα Διάσωσης Sawang Boriboon Thammasathan έλαβε ειδοποίηση για το ατύχημα και έστειλε αμέσως μια ομάδα διασωστών στο σημείο.

Κατά την άφιξη, οι διασώστες διαπίστωσαν ότι μια λευκή μοτοσυκλέτα Honda PCX είχε προσκρούσει σε στύλο κοινής ωφέλειας. Το μπροστινό μέρος της μοτοσυκλέτας υπέστη σοβαρές ζημιές. Σε κοντινή απόσταση, βρήκαν τον αναίσθητο άνδρα οδηγό, που πιστεύεται ότι είναι μεταξύ 18 και 20 ετών, να κείτεται στο δρόμο με μεγάλο τραύμα στο πρόσωπο. Δεν είχε πάνω του κανένα έγγραφο ταυτότητας.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε και ο συνοδηγός, η 21χρονη κα Sorasicha Krasang. Υπέστη ένα ελαφρύ τραύμα στο αριστερό της χέρι και εκδορές στο σώμα της.

Οι διασώστες παρείχαν τις πρώτες πρώτες βοήθειες και στα δύο θύματα προτού τα μεταφέρουν σε κοντινό νοσοκομείο για περαιτέρω θεραπεία.

Η κ. Sorasicha είπε στο The Pattaya News ότι αυτή και ο οδηγός κατευθύνονταν προς τη Νότια Πατάγια με τη μοτοσικλέτα όταν ο οδηγός έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του και ξέφυγε από το δρόμο. Στη συνέχεια χτύπησαν ένα φράγμα στην άκρη του δρόμου πριν πέσουν στον πόλο ηλεκτρικού ρεύματος.

Η αστυνομία της Πατάγια ερευνά τα αίτια του ατυχήματος και θα πάρει συνέντευξη από τον οδηγό μόλις αναρρώσει.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.