Το έργο της Εβδομάδας Βιβλιοθήκης 2024 γιορτάζει την πλούσια κληρονομιά και την ήπια δύναμη της Πατάγια

oplus_34

Πατάγια-

Το Γραφείο Εκπαίδευσης της Πατάγια ξεκίνησε πρόσφατα το ετήσιο έργο της Εβδομάδας Βιβλιοθήκης με επίκεντρο την επαρχία Τσονμπούρι. Κάτω από το θέμα "Chonburi: Τι είναι καλό για αυτήν την επαρχία;" Η εκδήλωση στοχεύει να προωθήσει την αναγνωστική ευαισθητοποίηση και να γιορτάσει τις μοναδικές πτυχές αυτής της ζωντανής περιοχής.

Τελετή Έναρξης και Συμμετέχοντες

Ο κ. Prasatphon Deeden, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου της Pattaya, προήδρευσε της τελετής έναρξης στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Pattaya στην οδό Thepprasit, Soi 7. Στην εκδήλωση συμμετείχαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, εκπαιδευτικοί και μαθητές από το Κέντρο Προώθησης Μάθησης (SKR.) στο Περιοχή Banglamung.

Εξερευνώντας την ήπια δύναμη και τους τοπικούς θησαυρούς

Το έργο ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν την «Soft Power» του Chonburi ενσωματώνοντας τη γλώσσα, τις παραδόσεις και την τοπική κουλτούρα στις αναγνωστικές τους εμπειρίες. Με αυτόν τον τρόπο, αποκτούν γνώσεις για το τι κάνει το Chonburi ξεχωριστό. Είτε είναι ο τρόπος επικοινωνίας των ανθρώπων, οι αγαπημένες παραδόσεις ή η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, το έργο στοχεύει να ενθαρρύνει το ενδιαφέρον και τη γνώση.

Έκθεση: Αποκαλύπτοντας το παρελθόν και το παρόν του Chonburi

Οι επισκέπτες της εκδήλωσης μπορούν επίσης να εξερευνήσουν μια έκθεση που εμβαθύνει στην ιστορία των παραδόσεων του Chonburi και των μαγευτικών τουριστικών αξιοθέατων του. Από τα αρχαία έθιμα μέχρι τα σύγχρονα ορόσημα, η έκθεση παρέχει μια ματιά στην καρδιά αυτής της παράκτιας επαρχίας.

Το έργο της Εβδομάδας Βιβλιοθήκης 2024 χρησιμεύει ως υπενθύμιση ότι η ανάγνωση δεν είναι μόνο λέξεις σε μια σελίδα—είναι μια πύλη προς την κατανόηση, την εκτίμηση και την κοινότητα. Καθώς οι συμμετέχοντες βυθίζονται στις ιστορίες του Chonburi, συμβάλλουν στη συνεχιζόμενη αφήγησή του.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο και τις επερχόμενες εκδηλώσεις, επισκεφθείτε τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Pattaya.

*Σημείωση: Το έργο της Εβδομάδας Βιβλιοθήκης διοργανώνεται από το Τμήμα Βιβλιοθηκών, Μουσείων και Εκπαιδευτικού Δικτύου του Γραφείου Εκπαίδευσης στην Πατάγια.*

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/