Ο κατά συρροή κλέφτης στην Πατάγια συνελήφθη αμέσως και πάλι πέντε λεπτά μετά την αποφυλάκιση

Oplus_0

Πατάγια -

Ένας 21χρονος Ταϊλανδός από την επαρχία Udon Thani συνελήφθη εκ νέου μόλις πέντε λεπτά μετά την αποφυλάκισή του για κλοπή χρημάτων από κουτιά δωρεών σε διάφορες τοποθεσίες στην επαρχία Chonburi.

Ο ύποπτος, ο κ. Saharat Sananthai, γνωστός και ως Kim, συνελήφθη από την αστυνομία του Banglamung καθώς έβγαινε από την κεντρική φυλακή Min Buri στη Μπανγκόκ στις 6 Ιουλίου 2024. Είχε μόλις ολοκληρώσει μια ποινή για προηγούμενη καταδίκη για κλοπή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κ. Σαχαράτ ήταν ύποπτος για διάπραξη μιας σειράς κλοπών από τις 13 Μαΐου 2024, όταν μεταμφιέστηκε ως υπάλληλος γνωστού φιλανθρωπικού ιδρύματος για να αποκτήσει πρόσβαση σε κουτιά δωρεών σε διάφορες τοποθεσίες, όπως νοσοκομεία, ψώνια. εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία και αεροδρόμια στο Chonburi. Χρησιμοποιούσε πλαστά έγγραφα για να εξαπατήσει το προσωπικό και στη συνέχεια άνοιγε τα κουτιά και έκλεβε τα χρήματα.

Σε ένα περιστατικό, ο κ. Σαχαράτ φέρεται να έκλεψε πάνω από 40,000 μπατ από ένα κουτί δωρεών σε ένα τοπικό νοσοκομείο. Η αστυνομία πίστευε ότι είχε κλέψει περίπου 100,000 μπατ από όλα τα κουτιά δωρεών.

Πριν από τη σύλληψή του χθες, ανακαλύφθηκε ότι ο κ. Σαχαράτ ήταν φυλακισμένος για δύο μήνες με ξεχωριστή κατηγορία κλοπής στην Μπανγκόκ. Ως εκ τούτου, η αστυνομία του Banglamung ζήτησε ένταλμα σύλληψης από το Επαρχιακό Δικαστήριο της Pattaya. Στη συνέχεια περίμεναν τον κ. Σαχαράτ στη φυλακή και μόλις αποφυλακίστηκε τον συνέλαβαν αμέσως και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα του Μπανγκλαμούνγκ για να αντιμετωπίσουν νέες κατηγορίες.

Η αστυνομία είπε ότι ο κ. Σαχαράτ είναι ένας υπότροπος που μπαίνει και βγαίνει από την κράτηση και τη φυλακή ανηλίκων από την ηλικία των 15 ετών, πάντα για κατηγορίες κλοπής. Ισχυρίστηκε ότι στράφηκε ξανά στο έγκλημα επειδή δεν μπορούσε να βρει δουλειά μετά τον θάνατο των γονιών του.

Ο κ. Σαχαράτ αντιμετωπίζει κατηγορίες για κλοπή και πλαστογραφία εγγράφων. Η αστυνομία προειδοποιεί επίσης το κοινό να είναι προσεκτικό απέναντι σε παρόμοιες απάτες και να αναφέρει κάθε ύποπτη δραστηριότητα στις αρχές.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2024!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.