Η διαμάχη εφήβων γίνεται θανατηφόρα στην Μπανγκόκ: Η αστυνομία συνέλαβε επτά υπόπτους μετά από διπλή ανθρωποκτονία

Μπανγκόκ -

Στις 11:30, στις 6 Ιουλίου 2024, η αστυνομία του Bang Na έλαβε αναφορά για έναν θανάσιμο καυγά με επτά εφήβους που φέρεται να δολοφόνησαν δύο άτομα, ηλικίας 15 και 16 ετών, και τραυμάτισαν σοβαρά έναν άλλο 16χρονο στο Soi Udomsuk 26, Bang Na, Μπανγκόκ.

Κατά την άφιξή τους, αστυνομικοί και διασώστες ανακάλυψαν τα πτώματα των δύο ανηλίκων, οι οποίοι δολοφονήθηκαν άγρια ​​με πέντε τραύματα από μαχαίρι και θανατηφόρα τραύματα στο κεφάλι από βράχο 3 κιλών.

Ένα κοντινό θύμα 16 ετών, επίσης ανήλικο, βρέθηκε σε κρίσιμη κατάσταση με τραύματα από μαχαίρι στον κορμό του. Έλαβε τις πρώτες βοήθειες πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Bang Phli για άμεση νοσηλεία. Αναφέρθηκε ότι το 16χρονο θύμα είναι πλέον ασφαλές υπό τη φροντίδα του γιατρού. Τα ονόματα των θυμάτων αποκρύπτονται από την αστυνομία λόγω ηλικίας.


Ως αποδεικτικά στοιχεία, οι αστυνομικοί βρήκαν στο σημείο ένα αιματοβαμμένο βράχο και ένα μαχαίρι έξι ιντσών.

Το περιστατικό φέρεται να προήλθε από προηγούμενες διαμάχες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μια διαμάχη για ζημιά στη μοτοσικλέτα των υπόπτων, για την οποία οι κηδεμόνες των θυμάτων είχαν συμφωνήσει να καταβάλουν αποζημίωση 2,000 μπατ.

Ωστόσο, μια τυχαία συνάντηση την ημέρα του συμβάντος οδήγησε στον μοιραίο καβγά.

Η αστυνομία ταυτοποίησε και τους επτά ανήλικους ύποπτους, ηλικίας 14-16 ετών, τα ονόματα των οποίων αποκαλύφθηκαν λόγω ηλικίας. Οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Bang Na για περαιτέρω νομικές διαδικασίες με κατηγορίες για φόνο και άλλα συναφή εγκλήματα.

Εγγραφή
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.