Αστυνομική επιδρομή σε βίλα στην πισίνα στο Na Jomtien, σύλληψη άνω των 10 εφήβων για χρήση ναρκωτικών

Na Jomtien, Sattahip —

Η αστυνομία του Na Jomtien πραγματοποίησε έφοδο σε ένα πάρτι σε βίλα στην πισίνα στο Na Jomtien στις 6 Ιουλίου 2024 και συνέλαβε περισσότερους από 10 εφήβους για χρήση ναρκωτικών.

Η έφοδος διεξήχθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Na Jomtien μετά από καταγγελίες κατοίκων της περιοχής για μια ομάδα εφήβων που έκαναν ένα δυνατό πάρτι.

Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στις εγκαταστάσεις γύρω στις 3:30 μ.μ. και βρήκαν μια ομάδα εφήβων από την Ταϊλάνδη να χορεύουν με δυνατή μουσική σε ένα δωμάτιο γεμάτο με φώτα λέιζερ. Στην ομάδα, αποτελούμενη από 10 άνδρες και γυναίκες, βρέθηκαν στην κατοχή τους πέντε πλαστικές σακούλες που περιείχαν 4.64 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης και κεταμίνης. Συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Όλοι οι έφηβοι φέρεται να παραδέχθηκαν ότι κατανάλωσαν τα ναρκωτικά. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται υπό κράτηση για περαιτέρω νομικές διαδικασίες.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.