Γυναίκα από την Ταϊλάνδη συνελήφθη στην Πατάγια επειδή φέρεται να έκλεψε ρολόι Rolex και χρυσή αλυσίδα από ραντεβού στο εξωτερικό

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ματιχών

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια συνέλαβε μια Ταϊλανδέζα αφού φέρεται να της ναρκωτικά και να της έκλεψε το ακριβό ρολόι Rolex και μια χρυσή αλυσίδα αξίας πάνω από μισό εκατομμύριο μπατ στην Μπανγκόκ τον Ιούνιο του 2024.

Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία άγνωστης αλλοδαπής τουρίστας στο αστυνομικό τμήμα Huai Khwang στην Μπανγκόκ στις 20 Ιουνίου. Ο τουρίστας ισχυρίστηκε ότι του έκλεψαν ναρκωτικά και χρυσή αλυσίδα 430,000 μπατ, χρυσό βραχιόλι 150,000 μπατ, ένα πολυτελές ρολόι Rolex, πολλά επώνυμα ρούχα και 800 δολάρια Σιγκαπούρης από μια Ταϊλανδή που γνώρισε στα social media.

Ο τουρίστας είπε στους αστυνομικούς ότι είχε σχέση με τον ύποπτο για τέσσερα χρόνια. Στις 19 Ιουνίου, γύρω στις 10:30, η γυναίκα τον επισκέφτηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στην περιοχή Thiam Ruam Mit, στην περιοχή Huai Khwang, στην Μπανγκόκ.

Ενώ ήταν στο δωμάτιο κουβεντιάζοντας και τρώγοντας, ο τουρίστας πήγε στο μπάνιο. Όταν βγήκε, ένιωσε ξαφνικά ζαλάδα, σαν να τον είχαν πάρει ναρκωτικά. Στη συνέχεια, ο τουρίστας έπεσε αναίσθητος και αργότερα ξύπνησε για να ανακαλύψει την περιουσία του κλεμμένη και ότι η γυναίκα είχε εξαφανιστεί. Στη συνέχεια υπέβαλε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Huai Khwang.

Μια αστυνομική έρευνα οδήγησε τελικά στην ταυτοποίηση της υπόπτης, η οποία ταυτοποιήθηκε μόνο ως η κα Kittiyakorn, 33 ετών. Η αστυνομία την εντόπισε σε μια συγκυριαρχία στο Soi Phra Tamnak 1 στην Πατάγια και τη συνέλαβε στις 5 Ιουλίου, ενώ ήταν ακόμα με τις πιτζάμες της.

Ανακαλύφθηκε επίσης ότι η κ. Kittiyakorn είχε προηγούμενο ποινικό μητρώο για κλοπή και αναζητούνταν με δύο εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν από το Επαρχιακό Δικαστήριο της Pattaya και το Ποινικό Δικαστήριο Min Buri.

Μετά τη σύλληψή της, η κυρία Kittiyakorn βρέθηκε στην κατοχή της ένα ρολόι Rolex, που πιστεύεται ότι ήταν ένα από τα αντικείμενα που έκλεψαν από το θύμα. Συνελήφθη και κατηγορήθηκε για νυχτερινή κλοπή.

Ωστόσο, δεν έδωσε δήλωση στο The Pattaya News ή σε άλλα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2024!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.