Η Πόλη της Πατάγια φιλοξενεί την 4η Εκδήλωση Μονάδας Κινητής Υπηρεσίας Υγείας για τη Βελτίωση της Πρόσβασης στην Κοινότητα

Pattaya City, Ταϊλάνδη-Στις 4 Ιουλίου 2024, η πόλη Pattaya διοργάνωσε την 4η δραστηριότητα Mobile Proactive Health Service Unit εντός της κοινότητας, με στόχο τη βελτίωση της πρόσβασης του κοινού σε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Wat Chai Mongkol (Βασιλικό Μοναστήρι) και εγκαινιάστηκε από τον κ. Pramet Ngampichet, Δήμαρχο της πόλης Pattaya, μαζί με τον κ. Kritsana Bunsawat, Αντιδήμαρχο της πόλης Pattaya, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της Pattaya, ιατρικό προσωπικό και εκπρόσωποι κρατικών και ιδιωτικών φορέων. Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης ο Phra Rajasarn Sophon (Anant Dhammachoto), αναπληρωτής ηγούμενος της επαρχίας Chonburi και ο ηγούμενος του Wat Chai Mongkol.

**Βελτίωση της προσβασιμότητας στην υγειονομική περίθαλψη**

Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος στην Πόλη της Πατάγια πρωτοστάτησε στο 4ο Πρόγραμμα Προληπτικής Υπηρεσίας Δημόσιας Υγείας της Κινητής Κοινότητας. Η πρωτοβουλία στοχεύει να εξασφαλίσει δίκαιη και ολοκληρωμένη πρόσβαση στις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης για τους κατοίκους της κοινότητας της Πατάγια. Παρέχοντας δωρεάν εξετάσεις υγείας, η εκδήλωση εξέτασε διάφορες πτυχές της ευημερίας:

1. **Γενική διάγνωση και θεραπεία ασθενειών:** Οι συμμετέχοντες έλαβαν αξιολογήσεις και καθοδήγηση σχετικά με κοινές παθήσεις υγείας.

2. **Έλεγχος για νεφρική νόσο και διαβήτη:** Οι εξετάσεις αίματος και η ανάλυση ούρων βοήθησαν στον εντοπισμό πιθανών κινδύνων για την υγεία.

3. **Ακτινολογικές εξετάσεις πνευμόνων:** Η έγκαιρη ανίχνευση προβλημάτων με τους πνεύμονες ήταν βασικός στόχος.

4. **Έλεγχοι στοματικής υγείας:** Οδοντίατροι αξιολόγησαν τη στοματική υγεία των συμμετεχόντων.

5. **Οφθαλμικές εξετάσεις με γυαλιά:** Οι αξιολογήσεις της όρασης διεξήχθησαν από την ομάδα Laboratory Analysis Room (Lab) από το Pattaya City Hospital.

6. **Επιδείξεις Παραδοσιακής Ιατρικής:** Οι παρευρισκόμενοι έμαθαν για τα φυτικά εμποτισμένα πόδια και συσκευές εισπνοής από ειδικούς της Ταϊλάνδης παραδοσιακής ιατρικής.

7. **Κινητές Οδοντιατρικές Υπηρεσίες:** Παρέχονταν δωρεάν σφραγίσματα, εξαγωγές και απολέπιση δοντιών μέσω κινητών οδοντιατρικών οχημάτων.

Η εκδήλωση παρουσίασε σημαντική συμμετοχή από τους κατοίκους της Πατάγια, ενισχύοντας τη δέσμευση της κοινότητας για καλύτερη υγεία και ευημερία.

Η φωτογραφία είναι μια στοκ φωτογραφία του δημάρχου της πόλης Pattaya και της ομάδας και πρόσφατες προπονήσεις υγείας.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/