Γνωρίστε το Supawadee Panwilai, Pattayas Rising Volleyball Star

Πατάγια-

Οι ρεπόρτερ της Pattaya News επισκέφτηκαν πρόσφατα το σχολείο 7 της πόλης Pattaya (Ban Nong Phang Khae), όπου συνάντησαν τη Miss Supawadee Panwilai, ευρύτερα γνωστή ως "Nong Kab Moo".

Είναι μια ανερχόμενη αθλήτρια βόλεϊ που σχετίζεται με το Supreme Thipaya Chonburi-E-Tech Club. Η Supawadee κατέχει τον τίτλο της «Καλύτερης εκτός έδρας παίκτη της ASEAN» από το Princess Cup 2024 Asian Volleyball Championship, κατηγορία U18, το οποίο κέρδισε τον περασμένο Ιούνιο.Σε μια συνομιλία με το «Nong Kab Moo», εξέφρασε τη χαρά της που συμμετείχε στον διαγωνισμό και πέτυχε τρεις συνεχόμενες νίκες. Η εξαιρετική της απόδοσή της έχει κερδίσει την αναγνώρισή της ως ο καλύτερος εξωτερικός χτυπητής στο ASEAN, καθιστώντας την είδωλο για νεαρούς παίκτες στο σχολείο της.Παρά το γεγονός ότι είναι μέλος της εθνικής ομάδας, η Supawadee παραμένει αφοσιωμένη στην εκπαίδευσή της. Ισορροπεί το πρόγραμμα προπονήσεων και αγώνων με τακτικές σπουδές. Στις 8 Ιουλίου, θα παρουσιαστεί στο Supreme Club για να προετοιμαστεί για τη διοργάνωση του Κυπέλλου Α, όπου θα αγωνιστεί για το Βασιλικό Κύπελλο με την εθνική ομάδα ηλικιωμένων. Αργότερα τον Ιούλιο, θα ταξιδέψει στην Ιταλία, την Ελβετία και την Αυστραλία για εκπαίδευση.Γεννημένη στις 20 Ιουλίου 2007, η Supawadee είναι επί του παρόντος μια 17χρονη μαθήτρια στο Mathayom 5 στο Muang Pattaya School 7. Υπό την καθοδήγηση του προπονητή βόλεϊ Samthaphon Rojsorajsaeng, η ομάδα της κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην Ανατολική Περιφέρεια και ήταν φιναλίστ στο πρωτάθλημα της Ταϊλάνδης για την ηλικιακή ομάδα κάτω των 14 ετών.

Το Supawadee θεωρείται ένα λαμπερό διαμάντι εντός της Team Supreme και στόχος τους είναι να γίνουν η κορυφαία ομάδα βόλεϊ της Ταϊλάνδης στο μέλλον.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/