Ενημέρωση: Συνεχίζεται η έρευνα για τον θάνατο ενός ανάπηρου άνδρα στον αυτοκινητόδρομο κοντά στην Πατάγια

Banglamung:

Οι τοπικοί δημοσιογράφοι έμειναν σοκαρισμένοι αφού αποκάλυψαν τη σπαρακτική ιστορία του κυρίου Amae Ma-yea, ενός 28χρονου άνδρα από την επαρχία Chiang Rai. ο οποίος πέθανε σε ένα προφανές χτύπημα και έτρεξε αυτή την εβδομάδα κοντά στην Πατάγια όπως αναφέραμε προηγουμένως ΕΔΩ.

Ο κ. Amae, ένα άτομο με αναπηρία με ατροφικά άκρα και πολιομυελίτιδα, έχασε τραγικά τη ζωή του όταν χτυπήθηκε από άγνωστο όχημα κοντά στη διασταύρωση Khao Mai Kaew στον αυτοκινητόδρομο αρ. 331 (Sattahip – Nakhon Ratchasima). Το άψυχο σώμα του ανακαλύφθηκε κοντά στο χωριό Νούμερο 1, στην υποπεριφέρεια Khao Mai Kaeo στο Banglamung.

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν η αστυνομία και οι ντόπιοι χωρικοί, που είχαν προηγουμένως προσφέρει φαγητό, νερό και βοήθεια στον κ. Αμάε, ετοιμάζονταν να τον στείλουν πίσω στη γενέτειρά του. Συγκλονιστικά τον βρήκαν νεκρό. Η περιοχή όπου πέθανε, περίπου 500 μέτρα από την αστυνομική φρουρά του Khao Mai Kaew, έδειξε κηλίδες αίματος και τα παπούτσια του νεκρού.

Δυστυχώς, δεν υπήρξαν μάρτυρες του δυστυχήματος, αν και ένας νεαρός άνδρας παρέσυρε το αυτοκίνητό του για να αποφύγει τη σορό, βγαίνοντας εκτός δρόμου και κάλεσε την αστυνομία. Αυτός ο άνδρας απομακρύνθηκε αργότερα από την αστυνομία στο περιστατικό καθώς δεν υπήρξε ζημιά στο όχημά του που θα προκλήθηκε από σύγκρουση με άνθρωπο.

Δύο ημέρες πριν από το τραγικό συμβάν (στις 3 Ιουλίου 2024), ο τοπικός ρεπόρτερ κ. Thanaphat Avala (επίσης γνωστός ως κ. Ek) και οι αστυνομικοί του Huai Yai ανακάλυψαν τον κ. Amae να κοιμάται κοντά στο σπίτι ενός χωρικού. Είπε ότι είχε εγκαταλειφθεί από φίλους κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο U-Tapao για άγνωστους λόγους και αποφάσισε να περπατήσει κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου με αριθμό 331 για δύο ημέρες σε μια προσπάθεια να αρχίσει να καταλαβαίνει πώς να επιστρέψει στο Τσιάνγκ Ράι.

Εξαντλημένος, αναζήτησε καταφύγιο σε ένα περίπτερο που χρησιμοποιείται για την αναμονή των λεωφορείων μπροστά από την αστυνομική φρουρά του Khao Mai Kaew.

Η αστυνομία, κατά τον έλεγχο της ταυτότητάς του, επιβεβαίωσε ότι ο κ. Amae ήταν άτομο με αναπηρία. Τον πήγαν στο φυλάκιο Khao Mai Kaew για να συγκεντρώσουν πληροφορίες και να επικοινωνήσουν με τους συγγενείς του. Ο κ. Amae μοιράστηκε ότι είχε ταξιδέψει με φίλους στην επαρχία Rayong αλλά έμεινε πίσω στο αεροδρόμιο. Αποφασισμένος να επιστρέψει στο σπίτι, περπάτησε μέχρι να φτάσει στη διασταύρωση Khao Mai Kaew.

Τραγικά, το ατύχημα σημειώθηκε στις 4 Ιουλίου 2024, γύρω στις 12:36 μ.μ. Πλάνα CCTV από ένα κοντινό καφέ απαθανάτισαν τις τελευταίες στιγμές του κ. Amae καθώς έμπαινε σε ένα κατάστημα πριν βρει ένα μέρος για να ξεκουραστεί στον χώρο της πισίνας πίσω από το κατάστημα. Κανείς δεν ήξερε ότι αυτή θα ήταν η τελική εικόνα ενός ανθρώπου που είχε ήδη αντιμετωπίσει τεράστιες προκλήσεις στη ζωή.

Η αστυνομία συνεχίζει να προσπαθεί να βρει ποιος χτύπησε και σκότωσε τον Amae και στη συνέχεια διέφυγε από τη σκηνή.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/