Η Σρι Ράτσα θα φιλοξενήσει το Spectacular Lighting Illumination Event The Magical Island από τις 20 έως τις 28 Ιουλίου

Σρι Ράτσα -

Στις 5 Ιουλίου 2024, ο κ. Chaiphon Paephiromrat, Αναπληρωτής Κυβερνήτης της επαρχίας Chonburi, προήδρευσε σε μια συνάντηση για την προετοιμασία της εκδήλωσης Vijitr Chonburi the Lighting Illumination «The Magical Island» για την προώθηση του τουρισμού στη Sri Racha, Chonburi.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορες πτυχές, όπως η μορφή της εκδήλωσης, η διαχείριση της κυκλοφορίας, η καθαριότητα και οι καθορισμένοι χώροι στάθμευσης. Αυτή η εκδήλωση ευθυγραμμίζεται με την πολιτική της κυβέρνησης «IGNITE Thailand» για την προώθηση του τουρισμού σε όλες τις διαστάσεις και στοχεύει στην ενίσχυση της τουριστικής βιομηχανίας, καλωσορίζοντας τόσο τους διεθνείς τουρίστες όσο και τους Ταϊλανδούς συμμετέχοντες.

Οι δραστηριότητες έχουν σχεδιαστεί για να είναι σύγχρονες και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κοινού-στόχου, δημιουργώντας νέα ορόσημα στην περιοχή. Η Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης (TAT) επέλεξε τη Si Racha για να φιλοξενήσει την εκδήλωση Vijitr Chonburi the Lighting Illumination «The Magical Island» για να προωθήσει τη Σρι Ράτσα ως τουριστικό προορισμό, να δημιουργήσει ευκαιρίες εργασίας και να ενισχύσει την παραγωγή τοπικών αγαθών και υπηρεσιών, παρέχοντας εισόδημα στην τοπική κοινωνία μέσω του τουρισμού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 28 Ιουλίου 2024, στο Koh Loi, Sri Racha.

Τα κυριότερα σημεία θα περιλαμβάνουν θεαματικές επιδείξεις ωκεανών χρωμάτων και παραστάσεις διάσημων καλλιτεχνών, μετατρέποντας τον χώρο σε μια νέα νυχτερινή τουριστική εμπειρία με παραστάσεις φωτός και ήχου και διάφορες δημιουργικές ζώνες.

Αναμένεται ότι η εκδήλωση Vijitr Chonburi «The Magical Island» θα προσελκύσει μεγάλο αριθμό Ταϊλανδών και διεθνών τουριστών, αυξάνοντας την ευαισθητοποίηση για το Si Racha και ενισχύοντας σημαντικά το εισόδημα της τοπικής κοινότητας.

Εγγραφή
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.