Επιδρομή της αστυνομίας αποκαλύπτει ανήλικους προστάτες σε υποτιθέμενο χώρο ψυχαγωγίας στο Pathum Thani

Pathum Thani -

Στη 1:00 π.μ., στις 6 Ιουλίου 2024, η αστυνομία του Pak Khlong Rangsit, μαζί με αρμόδιες υπηρεσίες, πραγματοποίησαν επιδρομή σε ένα κατάστημα που φέρεται να παρέχει υπηρεσίες ψυχαγωγίας στο Mueang Pathum Thani, Pathum Thani.

Οι αξιωματικοί ανέφεραν ότι το ίδρυμα, «Boston Rangsit», απέτυχε να συμμορφωθεί με τους κανονισμούς και τις δημόσιες παραγγελίες και εξυπηρετούσε παράνομα θαμώνες κάτω των 20 ετών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, η αστυνομία διεξήγαγε τεστ ναρκωτικών και έλεγχο ταυτότητας, διαπιστώνοντας ότι πάνω από 81 άτομα ήταν ανήλικα. Ωστόσο, στον χώρο δεν βρέθηκαν παράνομες ουσίες ή παράνομα αντικείμενα.

Ο ιδιοκτήτης του καταλύματος κατηγορήθηκε για λειτουργία υπηρεσίας ψυχαγωγίας χωρίς νόμιμη άδεια, παράνομη πώληση αλκοολούχων ποτών πέραν των επιτρεπόμενων ωρών και σέρβις αλκοόλ σε ανηλίκους.

Ο ιδιοκτήτης, το όνομα του οποίου αποκαλύφθηκε, μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Pak Khlong Rangsit για περαιτέρω νομικές διαδικασίες.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης Anutin Charnvirakul έδωσε συνέντευξη Τύπου μετά την επιδρομή, δηλώνοντας ότι το ίδρυμα ενδέχεται να αντιμετωπίσει ένα πενταετές κλείσιμο υπό την εξουσία του κυβερνήτη Pathum Thani. Ο Ανούτιν δεσμεύτηκε για αυστηρή επιβολή του νόμου εναντίον όσων παραβιάζουν τους κανονισμούς.

Εγγραφή
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.