Τμήματα της Πατάγια αντιμετωπίζουν ξαφνικές πλημμύρες μετά από έντονες βροχοπτώσεις

Πατάγια, Ταϊλάνδη – Τις πρώτες πρωινές ώρες της 5ης Ιουλίου 2024, η πόλη της Πατάγια γνώρισε έναν ξαφνικό κατακλυσμό που άφησε τους δρόμους βυθισμένους και τα οχήματα εγκλωβισμένα. Η ισχυρή βροχόπτωση προκάλεσε χάος σε αρκετές βασικές περιοχές.

Βίντεο από τις πλημμύρες που τράβηξαν οι δημοσιογράφοι μας μπορείτε να βρείτε εδώ στο κανάλι μας στο YouTube.

Ο αντίκτυπος

– **Αυτοκίνητα και Μοτοσικλέτες**: Πολλά οχήματα ακινητοποιήθηκαν καθώς η στάθμη του νερού ανέβηκε ραγδαία. Τα σεντάν που ήταν σταθμευμένα κατά μήκος των δρόμων ήταν ιδιαίτερα ευάλωτα.
– **Διαταραχές διαδρομής**: Ο Τρίτος Δρόμος, η διασταύρωση του εστιατορίου Mum Aroi στην κεντρική Πατάγια και οι δρόμοι που οδηγούν στη Βόρεια Πατάγια αντιμετώπισαν σημαντικές πλημμύρες. Ο σιδηροδρομικός δρόμος Khao Talo, που κατευθύνεται προς το Wat Tham Samakkhi, σημείωσε ταχεία αύξηση της στάθμης του νερού.
– **Ζημιές και λανθάνοντα οχήματα**: Μερικοί οδηγοί προσπάθησαν να περάσουν με δύναμη μέσα από τα νερά της πλημμύρας, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στα οχήματά τους. Τα σεντάν επηρεάστηκαν ιδιαίτερα, ενώ τα ψηλότερα οχήματα δυσκολεύονταν να πλοηγηθούν στους πλημμυρισμένους δρόμους.

Παρά τις προκλήσεις που θέτει η ξαφνική πλημμύρα, οι κάτοικοι της Πατάγια επέδειξαν ανθεκτικότητα. Οι γείτονες βοήθησαν ο ένας τον άλλον να μεταφέρουν οχήματα σε υψηλότερα σημεία και οι τοπικές επιχειρήσεις πρόσφεραν καταφύγιο σε όσους έπιασαν τη βροχόπτωση.

Καθώς η βροχή υποχώρησε και τα επίπεδα του νερού υποχώρησαν, η Πατάγια ξεκίνησε τη διαδικασία ανάκαμψης. Το περιστατικό χρησιμεύει ως υπενθύμιση της ευπάθειας της περιοχής στα έντονα καιρικά φαινόμενα και της σημασίας της ετοιμότητας.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/