Η αστυνομία της Πατάγια αναστατώθηκε καθώς ξένος επιδεικνύει φερόμενη νίκη σε κουλοχέρη 20,000 μπατ στο διαδίκτυο

Πατάγια -

Ένας ξένος άντρας έκανε επίδειξη η υποτιθέμενη νίκη του στον τζόγο των 20,000 μπατ από έναν διαδικτυακό κουλοχέρη σε μια ομάδα της Πατάγια στο Facebook, αναστατώνοντας την αστυνομία της Πατάγια.

Στις 3 Ιουλίου, ένας ξένος άνδρας δημοσίευσε στην ομάδα του Facebook «Παττάγια, Ταϊλάνδη» καυχιόταν για την υποτιθέμενη νίκη του σε έναν ιστότοπο τυχερών παιχνιδιών, λέγοντας: «Είναι καλό να παίζεις κουλοχέρηδες και να κερδίζεις 20,000 μπατ».

Η δημοφιλής Ταϊλανδική σελίδα στο Facebook «Drama-addict» μοιράστηκε την ανάρτησή του, λέγοντας: «Αυτός ο άνθρωπος λέει ότι κέρδισε 20,000 μπατ παίζοντας κουλοχέρηδες στην Ταϊλάνδη. Τι έχει να πει η τοπική αστυνομία για αυτό;».

Η ανάρτηση προσέλκυσε πολλά σχόλια από χρήστες του Διαδικτύου που παροτρύνουν την αστυνομία να διερευνήσει. Ορισμένα σχόλια ανέφεραν επίσης ότι ο άνδρας πιθανότατα έπαιζε στο Soi 6, το οποίο βρίσκεται κοντά στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya, ωστόσο δεν υπήρχαν αδιάσειστα στοιχεία για αυτό.

Η αστυνομία φέρεται να έχει ερευνήσει πολλές τοπικές επιχειρήσεις στην περιοχή, αλλά δεν μπόρεσε να βρει το εν λόγω μέρος, με ορισμένους χρήστες του Διαδικτύου να λένε ότι η ανάρτηση μπορεί να ήταν ένα «αστείο» ή ένα «άνεμο» και ότι ο άνδρας μπορεί στην πραγματικότητα να μην βρισκόταν στην πραγματικότητα. Ταϊλάνδη.

Η αστυνομία της Πατάγια, ωστόσο, δήλωσε ότι δεν βρίσκει την κατάσταση αστεία και μέχρι την ώρα του Τύπου αναζητούσε τον αλλοδαπό, ο οποίος φέρεται να είναι γνωστός για τις αναρτήσεις του στο Διαδίκτυο, για να του πάρει συνέντευξη. Ενθάρρυναν τον άνδρα να παραδοθεί και να τους μιλήσει αυτοπροσώπως.

Ο τζόγος είναι αυστηρά παράνομος στην Ταϊλάνδη, με μερικούς από τους αυστηρότερους νόμους κατά του τζόγου στον κόσμο, εκτός από την εθνική λαχειοφόρο αγορά που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2024!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.