Πάνω από 15,000 άτομα αναμένεται να συμμετάσχουν στον Μαραθώνιο της Πατάγια τον Ιούλιο

Πατάγια -

Πάνω από 15,000 άτομα αναμένεται να συμμετάσχουν στον επερχόμενο Amazing Thailand Pattaya Marathon 2024 by MAMA που θα πραγματοποιηθεί στην Πατάγια στις 20-21 Ιουλίου 2024.

Ένα βίντεο από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε εδώ στο κανάλι μας στο YouTube.

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε χθες, 3 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο Dusit Thani Pattaya για να ανακοινωθεί η ετοιμότητα της εκδήλωσης. Ο κ. Amnat Charoensri, Αναπληρωτής Κυβερνήτης της επαρχίας Chonburi, προήδρευσε της συνεδρίασης, στην οποία συμμετείχε επίσης ο κ. Poramase Ngampiches, Δήμαρχος Pattaya, Pol. Αντισυνταγματάρχης Nanthawut Suwanlaong, Αναπληρωτής Διοικητής της Αστυνομικής Περιφέρειας 2, και ο κ. Nat Krutsut, Διευθυντής της Αρχής Τουρισμού του Τμήματος Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT).

Σύμφωνα με τον κ. Poramase, ο Μαραθώνιος της Πατάγια έχει λάβει πάνω από τρία διεθνή πρότυπα πιστοποιητικά αγώνων από την Παγκόσμια Ένωση Στίβου για τις αποστάσεις μαραθωνίου 42.195 χιλιομέτρων, ημιμαραθώνιου 21.1 χιλιομέτρων και 10 χιλιομέτρων τρεξίματος. Αυτό καθιστά τον Pattaya Marathon έναν από τους δύο μαραθωνίους στην Ταϊλάνδη που έχουν λάβει και τις τρεις πιστοποιήσεις για την ίδια διοργάνωση.

Ο κ. Poramase δήλωσε ότι ο φετινός διαγωνισμός αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 15,000 δρομείς και σχεδόν 15,000 συνοδούς ταξιδιώτες στην πόλη Pattaya. Αναμένεται να γίνουν περισσότερες από 20,000 κρατήσεις δωματίων και περισσότεροι από 3,000 εθελοντές και αξιωματούχοι θα είναι σε υπηρεσία κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επίσης 100% κλείσιμο δρόμων στην αγωνιστική διαδρομή και αναμένεται να αποφέρει πάνω από 250 εκατομμύρια μπατ για την οικονομία της Pattaya και του Chonburi.

Ο Μαραθώνιος Πατάγια 2024 θα περιλαμβάνει τέσσερις κατηγορίες αγώνων, συμπεριλαμβανομένου του Μαραθωνίου (42.195 χλμ.) και του Ημιμαραθωνίου (21.1 χλμ.), που θα ξεκινήσει την Κυριακή 21 Ιουλίου, ενώ οι αγώνες 10 χλμ., 4.5 χλμ., ο αγώνας με αναπηρικά αμαξίδια και το Οικογενειακό Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Ιουλίου.

Τα σημεία εκκίνησης και τερματισμού για όλους τους αγώνες θα είναι στο Dolphin Roundabout στην North Pattaya Road, μπροστά από τον τερματικό σταθμό 21 Pattaya. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.pattayamarathon.go.th.

Σημειώσεις μέσων TPN ότι οι δύο ημέρες του μαραθωνίου είναι επίσης θρησκευτικές γιορτές και οι πωλήσεις αλκοόλ θα περιοριστούν και τα μπαρ και η νυχτερινή ζωή κλειστά, δείτε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.