Ο δήμαρχος της Πατάγια ηγείται πάνω από 300 εκπροσώπους επιχειρήσεων στη μεγάλη καθαριότητα στην προβλήτα Bali Hai

Πατάγια -

Ο δήμαρχος της Πατάγια κ. Poramase Ngampiches ηγήθηκε μιας ομάδας περισσότερων από 300 εκπροσώπων από τις επιχειρήσεις της Pattaya σε μια μεγάλη επιχείρηση καθαρισμού στην προβλήτα Bali Hai την Τετάρτη, 3 Ιουλίου.

Το κοινοτικό έργο πραγματοποιήθηκε στις 9 μ.μ. με στόχο την ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των αξιωματούχων της Pattaya και των τοπικών επιχειρήσεων. Επιδίωξε επίσης να προωθήσει την ενότητα εντός της τοπικής κοινότητας, ενθαρρύνοντας τους επιχειρηματίες να αναλάβουν την ευθύνη για τη διατήρηση των επιχειρηματικών τους περιοχών.

Επιπλέον, η πρωτοβουλία ήταν μέρος της εκστρατείας της πόλης για να βεβαιωθεί ότι η Πατάγια είναι ένας φιλόξενος, ασφαλής και όμορφος προορισμός για τους τουρίστες με το πανό «Καλώς ήρθατε στην πόλη Πατάγια».

Οι εκπρόσωποι χωρίστηκαν σε ομάδες για να καθαρίσουν την προβλήτα του Μπαλί Χάι. Ο κ. Poramase είπε ότι η προβλήτα είναι ένα σημαντικό σημείο διέλευσης για τους τουρίστες που ταξιδεύουν στο Koh Larn. Επομένως, όλοι πρέπει να βοηθήσουν να διατηρηθεί καθαρό ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.