2ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής Πόλης Πατάγια: Η Πόλη της Πατάγια, ο τρόπος των χρωμάτων προσφέρει περισσότερα από 125,500 μπατ σε βραβεία

oplus_0

Πατάγια-

Στις 29 Ιουνίου 2024, στις 4:00 μ.μ., το εμπορικό κέντρο Royal Garden Plaza στην Πατάγια φιλοξένησε συνέντευξη Τύπου για τον 2ο Διαγωνισμό Ζωγραφικής της Πόλης της Πατάγια. Διοργανώνεται από πολλές ομάδες σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Συμβούλιο της Πόλης της Πατάγια, ο διαγωνισμός έχει στόχο να γιορτάσει τις εικαστικές τέχνες και να προωθήσει την ταϊλανδική κληρονομιά.

Το θέμα του διαγωνισμού είναι «Πόλη Pattaya, ο τρόπος των χρωμάτων». Οι συμμετέχοντες μπορούν να διαγωνιστούν σε πολλά επίπεδα: κατώτερο δημοτικό σχολείο, ανώτερο δημοτικό σχολείο, κατώτερο γυμνάσιο, γυμνάσιο, επαγγελματικό πιστοποιητικό, τριτοβάθμια εκπαίδευση και το ευρύ κοινό. Το συνολικό χρηματικό έπαθλο υπερβαίνει τα 125,500 μπατ, με μέγιστο ατομικό έπαθλο τα 30,000 μπατ. Επιπλέον, θα απονεμηθεί βραβείο αγαπημένου τουρισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες μπορούν να εγγραφούν στις 13 Ιουλίου 2024, από τις 6:00 π.μ. έως τις 10:00 π.μ. στην παραλία Pattaya, μπροστά από το εμπορικό κέντρο Central Pattaya.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με το 093-2599998 ή 092-9499151 ή επισκεφθείτε τη σελίδα του Πολιτιστικού Συμβουλίου της Πόλης της Pattaya στο Facebook.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/