Αυτοκίνητο έπεσε σε κατασκευαστικό λάκκο στην Πατάγια, δεύτερο παρόμοιο ατύχημα πρόσφατα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: 77kaoded

Πατάγια -

Ένα σεντάν έπεσε μερικώς σε μια ρηχή τρύπα κατασκευής στην Πατάγια τα ξημερώματα της Τετάρτης 3 Ιουλίου 2024. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Ένα βίντεο σχετικά με τα πρόσφατα προβλήματα οικοδομικών λάκκων στην Πατάγια είναι εδώ στο κανάλι μας στο YouTube.

Το ατύχημα συνέβη στο μπροστινό μέρος της αγοράς Phu Yai Kui στην υποπεριφέρεια Nongprue, στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi. Τα σωστικά συνεργεία έλαβαν αναφορές για το ατύχημα γύρω στις 2 τα ξημερώματα και έσπευσαν στο σημείο.

Εκεί, οι διασώστες βρήκαν ένα αυτοκίνητο Toyota Yaris, με το μπροστινό μέρος να βυθίζεται σε λάκκο κατασκευής για την τοποθέτηση σωλήνων νερού. Το αυτοκίνητο υπέστη ελαφρές ζημιές.

Διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν μόνο κώνοι κυκλοφορίας τοποθετημένοι γύρω από την άκρη του λάκκου και δεν υπήρχαν προειδοποιητικά φώτα που να δείχνουν την περιοχή κατασκευής.

Σύμφωνα με τον κ. Rangsan Manee, 52 ετών, ο οποίος φρουρούσε την αγορά εκείνη την ώρα και είδε το ατύχημα, ο οδηγός του αυτοκινήτου φαινόταν να έχασε τον έλεγχο ή να μην προσέξει την περιοχή κατασκευής, πιθανώς λόγω της μη εξοικείωσης του οδηγού με το δρόμο. Ο οδηγός προσπάθησε να επιταχύνει το αυτοκίνητο έξω από το pit αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο κ. Rangsan είπε ότι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου στη συνέχεια κλείδωσε το αυτοκίνητο και μόλις έφυγε παίρνοντας ένα ταξί με μοτοσικλέτα. Ο οδηγός εμφανίστηκε χωρίς τραυματισμό.

Ο αυτόπτης μάρτυρας σημείωσε ότι έχουν συμβεί πολλά ατυχήματα όπως αυτό στην περιοχή. Δεν ήταν σίγουρος γιατί ο εργολάβος δεν εγκαθιστά σαφείς προειδοποιητικές λυχνίες για να αποτρέψει τέτοια επαναλαμβανόμενα περιστατικά.

Σε παρόμοιο ατύχημα, α γυναίκα οδηγός ντελίβερι γλίτωσε για λίγο το θάνατο αφού έπεσε σε μια άλλη οικοδομική τρύπα στην Πατάγια την περασμένη Κυριακή. Η οδηγός τραυματίστηκε και ο ανάδοχος του έργου είχε τακτοποιηθεί οικονομικά μαζί της. Η πόλη διέταξε επίσης τον εργολάβο να εγκαταστήσει περισσότερα φώτα για την αποφυγή περαιτέρω ατυχημάτων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: 77kaoded
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: 77kaoded

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2024!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.