Ο δήμαρχος της Πατάγια διοργανώνει την εκδήλωση «Pattaya Playground» για την υποστήριξη των ταλέντων των νέων

Πατάγια -

Την 1η Ιουλίου 2024, ο δήμαρχος της Πατάγια κ. Poramase Ngampichet προήδρευσε στην τελετή έναρξης της εκδήλωσης «Pattaya Playground» στο Δημόσιο Πάρκο Lan Pho Naklua για την προώθηση θετικών δραστηριοτήτων στη νέα γενιά της Pattaya.

Ο κ. Poramase απηύθυνε μια εμπνευσμένη ομιλία στους συμμετέχοντες νέους, τονίζοντας τη σημασία των αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων στην αυτοανάπτυξη. Το έργο Pattaya Playground επικεντρώθηκε επίσης στην ενθάρρυνση των νέων να αναδείξουν τα αθλητικά τους ταλέντα.

Το έργο Pattaya Playground περιλάμβανε διάφορες δραστηριότητες που είχαν σχεδιαστεί για να ενδυναμώσουν τη νεολαία της πόλης. Αυτά περιλαμβάνουν:

  • Τουρνουά μπάσκετ: Χωρίζεται σε δύο κατηγορίες: Κατηγορίες αγοριών κάτω των 15 ετών και κάτω των 18 ετών.
  • Διαγωνισμός χορού εξωφύλλου: Ομάδες των πέντε ατόμων διαγωνίστηκαν για να επιδείξουν τις χορευτικές τους κινήσεις και τη δημιουργικότητά τους.
  • Διεθνείς Μουσικές Παραστάσεις

Το έργο Pattaya Playground θα διαρκέσει από την 1η έως τις 26 Ιουλίου 2024, στο δημόσιο πάρκο Lan Pho Naklua. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και υπόσχεται μια συναρπαστική ατμόσφαιρα γεμάτη μουσική, αθλητισμό και νεανική ενέργεια.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.