Η Pattaya City θα φιλοξενήσει το Pattaya Mixology And Flair Open 2024 από τις 8 έως τις 10 Ιουλίου

Πατάγια -

Η Pattaya City, σε συνεργασία με τον Bartenders and Service Association, πρόκειται να διοργανώσει το Pattaya Mixology & Flair Open 2024 από τις 8 έως τις 10 Ιουλίου 2024, στο εμπορικό κέντρο Central Pattaya.

Η εκδήλωση στοχεύει στη βελτίωση των δεξιοτήτων του προσωπικού εξυπηρέτησης ποτών, καθώς και στην προώθηση του τουρισμού και στην τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Φέτος, συμμετέχοντες από οκτώ χώρες έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους. Ο διαγωνισμός, που συνήθως διεξάγεται σε ξενοδοχεία, θα διεξαχθεί φέτος σε ανοιχτό χώρο στο εμπορικό κέντρο, ο οποίος αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο κοινό, συμπεριλαμβανομένων ξένων τουριστών.

Το ακριβές πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι ρευστό και θα αναρτηθεί στη βυθισμένη περιοχή της πρόσοψης του Central Mall που βρίσκεται στην πλευρά της παραλίας Pattaya αυτό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.