ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Banglamung διέταξε αυξημένο φωτισμό μετά την πτώση του αναβάτη σε λάκκο εκσκαφής δρόμου

Τσονμπούρι -

Μετά από ένα πρόσφατο περιστατικό όπου ένας αναβάτης που έδινε φαγητό έπεσε σε λάκκο εκσκαφής στην Πατάγια λόγω έλλειψης φωτισμού, ο επικεφαλής της περιοχής Banglamung κ. Weekit Manarojkit επισκέφθηκε την περιοχή σήμερα και διέταξε αυξημένο φωτισμό στην περιοχή για να αποτρέψει την επανάληψη παρόμοιων ατυχημάτων.

Ένα βίντεο από τα επακόλουθα του ατυχήματος μπορείτε να δείτε εδώ στο κανάλι μας στο YouTube.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Μια γυναίκα οδηγός ντελίβερι φαγητού γλίτωσε ελάχιστα τον θάνατο αφού έπεσε σε μια οικοδομική τρύπα στην Πατάγια το βράδυ της 30ης Ιουνίου.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Στο ατύχημα ενεπλάκη η κα Nattanicha Owat, μια 28χρονη αναβάτης παράδοσης φαγητού, η οποία τραυματίστηκε όταν η μοτοσικλέτα της έπεσε στο λάκκο ενώ οδηγούσε πίσω στο σπίτι κατά τη διάρκεια μιας βροχερής νύχτας.

Σύμφωνα με ενημέρωση του κ. Weekit, τα τραύματα της κας Nattanicha δεν ήταν σοβαρά και έχει ήδη λάβει αποζημίωση για τα ιατρικά της έξοδα από τον ανάδοχο του έργου. Ο περιφερειάρχης εξήγησε ότι ο δρόμος στον οποίο συνέβη το ατύχημα βρίσκεται υπό κατασκευή στο πλαίσιο ενός έργου επέκτασης του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή Nongprue.

Το έργο χρηματοδοτείται από τον Επαρχιακό Διοικητικό Οργανισμό Chonburi με προϋπολογισμό 79.299 εκατομμυρίων μπατ και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τις 11 Αυγούστου 2024. Δυστυχώς, η ανασκαφή κατέστρεψε κατά λάθος γραμμές ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή, με αποτέλεσμα διακοπές ρεύματος και περιορισμό της ορατότητας.

Ως απάντηση σε αυτά τα ζητήματα, ο κ. Weekit έδωσε εντολή στον εργολάβο να τοποθετήσει περισσότερα φωτιστικά ή αντανακλαστικά αυτοκόλλητα στην περιοχή του λάκκου εκσκαφής για να βελτιώσει την ορατότητα και να αποτρέψει περαιτέρω ατυχήματα.

Επιπλέον, η Περιφερειακή Αρχή Ηλεκτρισμού της Pattaya επισκευάζει τις κατεστραμμένες γραμμές ηλεκτρικού ρεύματος για να σταματήσει περαιτέρω διακοπές ρεύματος.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, τρία παρόμοια ατυχήματα έχουν συμβεί στην περιοχή από την έναρξη της κατασκευής.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.