Τουρίστες στο Τσιάνγκ Μάι διασώθηκαν από το Raging River από την ομάδα Elephant Mahout

Τσιάνγκ Μάι -

Μια ομάδα τουριστών εγκλωβίστηκε στη μέση ενός μαινόμενου ποταμού μετά την ανατροπή της σχεδίας τους στην επαρχία Τσιάνγκ Μάι στις 28 Ιουνίου 2024. Ευτυχώς, διασώθηκαν έγκαιρα από μια ομάδα αναβατών ελεφάντων.

Η δραματική στιγμή κοινοποιήθηκε στη σελίδα Facebook του «พระครูอ๊อด วีรวฑฺฒโน ภิกฺขุ.» Η ανάρτηση έδειχνε μια ομάδα τουριστών να απολαμβάνουν ράφτινγκ όταν η σχεδία τους αναποδογύρισε εξαιτίας ενός ξαφνικού ισχυρού ρεύματος. Οι τουρίστες ήταν εγκλωβισμένοι στη μέση ενός μαινόμενου ποταμού, κολλημένοι στην άκρη ενός δέντρου.

Μόλις είδε το περιστατικό, η ομάδα μαχούτ της οικογένειας Saen, καβάλα στον ελέφαντα τους που ονομάζεται Valentine, μπήκε γενναία στα ορμητικά νερά για να σώσει τους αποκλεισμένους τουρίστες. Χάρη στις θαρραλέες ενέργειές τους, όλοι μεταφέρθηκαν ασφαλείς στην ακτή.

Η ανάρτηση έλαβε πολλά σχόλια από χρήστες του Διαδικτύου που επαίνεσαν την ομάδα mahout της οικογένειας Saen και τον Valentine για τη γενναιότητα και την καλοσύνη τους.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.